Şimdi Ara

Vista Patch downland sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Windosw Vista kullanıyorum. Patchi sonuna kadar indiriyo tam bitirecekken Extract Failled hatası veriyor. Norton ayarlarını falan kapadım olmuyo. Eğer sorunu bu şekilde çözemeksek orjinal siteden el ile indirebileceğim download adresi varmı acaba?

• ?
  • klasöre gir optionu sağ tıkla özelikler de uyumluluk sekmesinden altta bu programı yönetici olarak çalıştırı tıkla save and restart de yapar üstelik sadece onu değil knightonline.exe yi louncher.exe yi de aynen yap rahat olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumcu22

klasöre gir optionu sağ tıkla özelikler de uyumluluk sekmesinden altta bu programı yönetici olarak çalıştırı tıkla save and restart de yapar üstelik sadece onu değil knightonline.exe yi louncher.exe yi de aynen yap rahat olursun

TEŞEKKÜRLER
  • vistaylan çok sorun yaşarsın daha sen :D en iyisi beni kaybetme :D
  • benimkide vista bendede soun var hani statr diyonya sana soru soruyo evet mi iptalmı o nu nasıl kaldırcam
  • başlat>>> denetim masası>>>> kullanıcı hesapları ve aile güvenliği>>>>> kullanıcı hesapları >>>>en altta kullanıcı hesabı denetimini aç kapat var onu tıkla bi yer açılacak ordaki tiki kaldır bilgisayara reset at
  • bence sen xp pro sp2 yükle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.