merhaba arkadaslar ben win. vista kullaniyorum..Windowns oturum acma sifremi unutum ve resetleme disc'i olusturmamistim..Acaba nasil acabilirim bu aleti?
Pc yi güvenli modda açıp kaldırın
onu denedım ama guvenlı moddada sıfre ıstıyor...
güvenli modda administratorü seçin denetim masasından parolayı kaldırın olmazsa silin yeni kullanıcı adı oluşturun
ya guvenli modda anmin felan yok ole bi secenek yok...
iso gönderiyim sana cd ye yazıdr onu nero expressile dosta istediğini yap istersen sil istersen şifreyi değiştir filan falan..bekle biraz
sitemde makale yazıyorum senn için..birazdan link atarım
vista ,windows 7ixp kullanıcı şifresi silme ve dahası
ii yazmissin tesekkurler ama programi ordan indiremiyorum..rapid linki hatali..istersen programin isminide yaz daha kolay olur
programın ismini bilmiyorum ki hiç bakmak aklıma gelmedi.. rapid linkine tıklayıp free diyceksin nasıl inmiyor :S ben denedim şimdi
yok linke tiklayinca bisiler iniyorda..inen rar dosyasi bozuk..eksik
ben denedim sen doğru yaptığına eminmisin?? inen dosyaya çift tıkla extrac de şifreyi yaz sonra çıkan dosyayı nero expressle anlattığım gibi cd ye yaz sonrası sitede var işte
erd commanderi bul indir cdye yazdır yani bootla iso olarak sistemi cdiden bootla yani bios ayarlarına gir cdiden başlat erd commender ile açılacak sistem tabi bu arada erd commender bootlanmış halde cd sürücünde olması gerekio ordan istediğin kullanıcı şifresini yeniden oluşturabilirsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme