Şimdi Ara

Vista Slayt Sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vista da , fotolarıma "Windows Fotoğraf Galerisi"nde bakarken, slayt gösterimi yürütmesine bastığımda hata verip bütün pencereler kapanıyor. aynı hatayı bir klasördeki fotolara sırası ile bakıp, arada video dosyası gelirse yine aynı şeyi yapıyor. bu hatayı bir çok kişide duydum ama çözümünü bulamadık. yardımlarınızı bekliyorum. çok teşekkürler.

• arkadaşlar aynı sorun bende de var. fotolara bakarken slaytı çalıştırdığıma bütün pencereler kapanıyor. lütfen yardım.
  • arkadaşlar, yok mu kimse bana yardımcı olacak. çok sinir bozucu bu sorun yaa. pencereler kapanıor kendiliğinden. yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • ama öncelikle hata yı ayrıntılı bişekilde buraya yazarmısın o sekilde yardımcı olmaya calısım
  • hata ayrıntılarını nerde bulcagını biliyormusun _?
  • hayır bilmiorum ,saol cvp verdiğin için
  • hata olarak ekranda "windows çalışmayı durdurdu" yazan bir pencere çıkıor, sonra bütün klasör pencereleri kapanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun hakkında fikrim yok ve böle bir sorun yaşamadım ama sana şunu tavsiye edebilirim.Google picassa 3 beta yı yükle ve slayt ları ve resim ön izlemelerini çok daha keyifli bir şekilde görüntüle.

Örnek;

Vista Slayt Sorunu!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_For_You -- 17 Eylül 2008; 20:43:02 >
  • baslata sorun raporları ve çözümleri yaz ona tıkla cıkan sayfada denetlenecek sorunlar bölmesi var ona tıkla senin hatan hangisiyse yanında ayrıntıları göster var ona tıkla acılan yerin buraya yazarmısınj
  • çıkmıyor orada yaa. tam olarak hata verirken, Windows Gezgini çalışmayı durdurdu dior. hata verdiği anda print screen yapayım dedim , oda olmuor.
  • şu olabilir.

Sorun imzası
    Sorun Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: explorer.exe
    Uygulama Sürümü: 6.0.6001.18000
    Uygulama Zaman Damgası: 47918e5d
    Hata Modülü Adı: AxisOverlay.ax
    Hata Modülü Sürümü: 1.0.1.6
    Hata Modülü Zaman Damgası: 40e3fdda
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 00001412
    OS Sürümü: 6.0.6001.2.1.0.768.3
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: fd00
    Ek Bilgiler 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
    Ek Bilgiler 3: fd00
    Ek Bilgiler 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160

Sorunla ilgili ek bilgiler
    Demet Kimliği: 649043789
  • c:\Program Files\Axis Communications\Components\AxisOverlay.ax hiç axis isimli bi program kurdunmu bilgisayarına eger kurduysan sorun ondan kaynalklanıyor bide kamera mi bu eger kamera driveri felansa kaldır komple daha sonra güncel driverini bul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_karamsar_ -- 18 Eylül 2008; 10:49:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.