Şimdi Ara

vista sp1 tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm ark wista sp1 tr cıkmıs ama 2 tane secenek war hangisini indircegimi sasrıdım bi normal 32bit war bide dwd iso 32 bit war dwd iso ne oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @CrazYY@ -- 16 Nisan 2008; 2:44:02 >

• çıkan beta sürümü olması lazım, limki verirsen bizde bi göz atalım yardımcı olalım

beta olan türkçe sürümü, normalde ingilizce olan versiyon çıktı.

ingilizce versiyonu burdan indirebilirsin: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=b0c7136d-5ebb-413b-89c9-cb3d06d12674&displaylang=en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter87 -- 15 Nisan 2008; 21:48:38 >

• bunun rc olmadığına emin misiniz? eğer beta değilse hemen indirip vista ya ekleyeceğim bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosba_42

http://www.chip.com.tr/konu/Turkce-Vista-Service-Pack-1-i-indirin_6412.html

ark bnim yerime linki wermisswalla sitede beta falan demiyo yada bn görmedimm.
  • Tam sürüm olarak çıkmış hayırlı olsun.
  • evet beta değil normal sürümü u akşam itibariyle yayınlanmış bende indiriyorum, vlite ı kurdum şimdiden entegre edip vista yı kurup deniycem. bakalım gerçekten dosya kopyalamada bir hızlanma var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Xp 2024 edition?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vlite he Allah sabırlar versin. Ama sonuç iyi tabi sp1 hazır vista ama hazırlamak işkence en az 3 saat pc yi kullanamayacaksın hazırla kendini.
  • ark simdi bn 32 bit kullanıyorum vista 32 bit mi indircem yoqsa 32bit dwd iso mu dwd iso ne oluyosa..
  • bu işte bi terslik var, vlite ile şu 25mb lık güncellemeyi ekliyorum ama sp1 yamasını nası ekliycez onu görmedi :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedlam

vlite he Allah sabırlar versin. Ama sonuç iyi tabi sp1 hazır vista ama hazırlamak işkence en az 3 saat pc yi kullanamayacaksın hazırla kendini.

şu an entegre işlemi gerçekleşiyor ve kullanamama gibi bir durum da söz konusu değil. işlemci %50, ram de 510mb civarlarında seyrediyor ki hiç bir sıkıntı yok, ben 4 gb lık xp dvd leri bile hazırlıyorum, bu hiç bişey :D

ayrıca sorunun kaynağı da elimdeki vlite ın eski bir versiyon olmasıymış, yenisini indirdim ve herhamgi bir sorun kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter87 -- 16 Nisan 2008; 0:42:53 >
  • daha dün gece ing versiyonunu indirdim beeee
  • İndirmeye başladım bende... 1aydır sabrettim beta kurmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _H@Z@R_

daha dün gece ing versiyonunu indirdim beeee

eğer biraz daha geç kalsaydı bende indirip deneyecektim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.