Bildirim
Vista sp2 türkçe windows update de yok!
Dot 5. Nesil Pil - Taşınabilir Şarj İstasyonu Pil Aksesuarları 16 Saat Çalma Süresi ile Kablosuz Pil İstasyonu (Nokta Aygıtları Olmadan) (Siyah) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B09GFRP3G9
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sen kafayı bu duruma getırmek için özel yontemlerın mı var ! MS download sıtesıne eklemış SP2
sen hale update neden yok dıyorsun bekle bıraz daha updatede vista sp2 ex plus olarak koyucak onu bkle :)) -
Öyle diyorsun da update ile 120 mb civarı, ms sitesinde 470 mb civarı internet kotalı olunca bunları düşünüyosun işte! -
şu anda eklenmiş görünüyor.
-
Dogrudur o halde sykışırılmış olarak eklenecekdır update (.msi) uzantılı olarak buyuk olasıkla yarın eklenır -
quote:
Orjinalden alıntı: mauseler
Vista sp2 türkçe windows update ile baktığımda bulamadım windows güncel diyor acaba windows update ye ne zaman koyarlar! Microsoftun sitesinden indersek bi sorun olurmu yoksa updateyi mi beklesek! İki yerden indirmeyle ilgili fark varmı!
Windows Update'ten "Güncelleştirmeleri Denetle" dediğinde çıkması gerekiyor normalde ama yine de çıkmıyorsa Microsoft'un sitesinden indirebilirsin. İkisi arasındaki fark şu: Windows Update'ten indirdiğinde sadece bilgisayarın için gerekli olan şeyleri indiriyor gereksizleri indirmiyor böylece Microsoft'un sitesinden indireceğin 475MB'lık dosyanın tamamını indirmekten kurtulmuş oluyorsun. Microsoft'un sitesinden indirirsen şu avantajın olabilir, olur ki ileride bilgisayarı formatlaman gerekir ya da başka bir bilgisayarında da Vista yüklüdür ama boş yere tekrar onları indirmek istemiyorsan daha önce indirmiş olduğun 475MB'lık dosyayı direk bu bilgisayarlara yükleyebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 2 Temmuz 2009; 0:57:38 >
-
2009daki konuyu tekrar açmak istemezdim ama dün bilgisayarıma recovery yaptım ve service pack 1 oldu güncelleştirmeleri denetledim ama service pack 2 yoktu nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acerygt -- 14 Mart 2011; 17:09:40 > -
-
teşekkür ederim bunu hallettim bir de windows platform güncellemesi istiyo msn 2011 için bu ne işe yarıyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X