Şimdi Ara

Vista Ultimate'te Masaüstü bilgisayarlar için Karma uyku (Hybrid stand-by) seçeneği yok mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vista Ultimate'te Masaüstü bilgisayarlar için Karma uyku (Hybrid stand-by) seçeneği yok mudur?

Vista kullananlar menüden bi bakabilirler mi?

Denetim Masası =>Sistem ve Bakım => Güç Seçenekleri => Plan Ayarlarını Değiştir => Gelişmiş Güç Ayarlarını Değiştir => Gelişmiş Ayarlar sekmesinde Uyku'yu genişletin => Karma uyumayı etkinleştir

Windows'un sitesinde dendiğine göre bu menüleri izleyince en sonda karma uyumayı etkinleştir çıkması gerek. Bende böyle bir seçenek yok. Sadece Uykudan Sonra ve Hazırda Beklemeden Önce Geçecek Süre seçenekleri var.

Bi arkadaşa baktırdım, onda varmış karma uyumayı etkinleştir seçeneği. Gerçi onda dizüstü bilgisayar var. Belki de masaüstü diye yoktur dedim ama microsoftun sitesinde aşağıdakiler yazdığına göre demekki masaüstünde de aynı olay var:

Karma uykuyu açmak veya kapatmak için:

1.

Başlat düğmesi Başlat düğmesinin resmi, Denetim Masası, Sistem ve Bakım ve ardından Güç Seçenekleri'ni tıklatarak Güç Seçenekleri'ni açın.
    2.

Bir güç planı seçin sayfasında, seçili planın altında Plan ayarlarını değiştir'i tıklatın.
    3.

Planın ayarlarını değiştir sayfasında, Gelişmiş güç ayarlarını değiştir'i tıklatın.
    4.

Gelişmiş ayarlar sekmesinde, Uyku'yu genişletin, Karma uyumaya izin ver'i genişletin, sonra şunlardan birini yapın:
    *

Taşınabilir bir bilgisayar kullanıyorsanız, Pil devrede'yi veya Prize takılı'yı (ya da her ikisini) tıklatın, oku tıklatın, sonra Açık'ı tıklatın.
    *

Masaüstü bilgisayar kullanıyorsanız, Ayarlar'ı tıklatın, oku tıklatın, ardından Açık'ı tıklatın.
    5.

Tamam'ı ve ardından Değişiklikleri kaydet'i tıklatın.

Kırmızı ile yazılan bölümlerden öyle anlaşılıyor.

Çözümü biliyorsanız yorumlarınızla, bilmiyorsanız en azından vista kullananlar kendilerindeki menüye bakarak yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Saygılar

• konu güncel...
  • konu güncelll
  • Allah Allah hiç duyan yok mu arkadaşlar? Bu kadar zor mu dediğim menüye girip evet bende var ya da hayır bende yok demek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.