Şimdi Ara

Vista Yanına XP Kurarken Partition'lar Silindi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 750 GB lık Samsung hard disk var bende. C: 250 GB, D: 200 GB, E: 150 GB, F: 100 GB (Değerler yaklaşıktır) şeklinde bölümlemiştim HD'yi. C'de Windows Vista Ultimate X86 yüklüydü. Bende dedim ki mademki alan bol F'ye XP güzel gider. Bir yerden XP CD'si buldum ve CD'yi yüklemeye başladım. Kur dosyaları kopyalarken %58'de hata verdi. Tekrar taktım ve "yeniden dene" dedim. %65'e kadar falan daha ilerledim. Sonra bir daha hata verdi. Bu sefer bu hatayı halledemedim. Restart attığımda Vista'ya döneceğini tahmin ediyordum ama Vista yükleme ekranı gelmeden önce "işletim sistemi yükleme hatası" ile karşılaştım. Ondan sonra başka bir XP CD'si buldum ve bununla Partition ekranına geldim. Aşağıdaki gibiydi:

Bölümlenmemiş alan 1 MB
    C: "Programlar" XXXX MB
    D: "Belgeler" XXXX MB
    E: "Oyunlar" XXXX MB
    Bölümlenmemiş alan 2 MB

Bende öylesine en alttaki 2 MB'lık "Bölümlenmemiş alan"a geldim ve "C" tuşuna (Yerel Disk Ekleme tuşu) bastım. Kaç MB'lık olsun diye sordu enter'a bastım direk. Birde ne göreyim? BÜTÜN PARTITIONLAR GİTMİŞ!!!! 200-300 GB lik verim vardı. Allah aşkına bunları geri getirmenin bir yolu yok mu????

LÜTFEN YARDIM EDİN. O OLAYDAN SONRA FORMATTAN FALAN VAZGEÇTİM!!!! BİRİ BANA YARDIM ETSİN!!!!!!!

• Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum. Büyük bir ihtimal partition recovery programlarını kullanarak partitionlarını geri kurtarabilirsin gibi geliyor.

Ama herangi bir bölümleme vs. gibi disklerine yazım işlemi yapmadan aşağıdaki konudaki ilk mesaja gözat....

http://forum.donanimhaber.com/m_23280095/mpage_1/key_//tm.htm#23280156

+ Bizleride bilgilendirmeyi unutma.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_life -- 1 Aralık 2008; 20:20:56 >
  • denedim olmadı beylerrr:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.