Şimdi Ara

Vista’yı Nasıl Kullanmalı,Özellikleri,Kullanım Tavsiyeleri,Sorunları ve Çözümü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
46.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar xp de klasörü açınca içindeki resimlerin ön izlemeleri geliyordu vistada yok, ayarmı gerekiyor. Görünümlerden baktım ama olmadı.
  • @mobilecom

Klasör ayarlarında bir değişiklik olabilir.Ayarlarınızı bendeki ile aynı mı kontrol ediniz.

Vista’yı Nasıl Kullanmalı,Özellikleri,Kullanım Tavsiyeleri,Sorunları ve Çözümü

@cenkcirak

Sen yazıyı iyice okuman lazım.Herşeyi kapatmaman lazım.Biraz daha dikkat etmelisiniz.

@ozan1995

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 6 Nisan 2009; 18:29:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

@mobilecom

Klasör ayarlarında bir değişiklik olabilir.Ayarlarınızı bendeki ile aynı mı kontrol ediniz.

@cenkcirak

Sen yazıyı iyice okuman lazım.Herşeyi kapatmaman lazım.Biraz daha dikkat etmelisiniz.

@ozan1995

Teşekkür ederim.

Hay allah razı olsun, şu seçim kutusuda çok güzel olmuş.

• Vista da Nero ile 3-4 kez yazdırdım..Ama şimdi hata verdi Nero ve Windows çalışmayı durdurdu..Uuzun süre birşey yapamadım öyle kaldım..En sonında sistem kurtarıldı dedi..Valla ucuz kurtulduk galiba..
    Peki ::
    Böyle bir durma takılma durumunda ne yapılmalı ? Malum başka bir programda da olabilri ?
  • Power iso veya ultra iso ile deneyin birde derim.Nero'nun hangi sürümünü kullanıyorsunuz ?Kullandığınız cd markası nedir ?
  • DVD markalarım hep kullandığım markalar.Verbatim
    Sannırım 7.5 veya 8 sürümünü kullanıyorum-
  • @eyoruk

Vista 7.5 sürümü ile uyumsuz.Mümkünse 8.0 serisinden sonra bir sürümü kullanınız.Hatta 8.3 sürümü gayet iyi bu konuda.
  • Acil çözüm....

• çok gzl bilgi paylasimi olmus..tşkler. bnde eve gidince eksikleri fln varsa halledeyim buraya bakipda...
  • slm beyler ben vista ultimate SP1 kullanıyorum PC'yi açtığımda 2-5 sn donuyor fakat şöyle fare imleci hareket ediyor fakat herhangi birşeye tıklayınca çalıştırmıyor 2-5sn sonra düzeliyor.... XP'de ise böyle bir sorunum yok sizce bu sorun neden kaynaklanıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpaçino

slm beyler ben vista ultimate SP1 kullanıyorum PC'yi açtığımda 2-5 sn donuyor fakat şöyle fare imleci hareket ediyor fakat herhangi birşeye tıklayınca çalıştırmıyor 2-5sn sonra düzeliyor.... XP'de ise böyle bir sorunum yok sizce bu sorun neden kaynaklanıyor?

Sorun senin sistemle alakalı bir durum var gibi.

Sistem bileşenlerinizi ve kullandığınız Virüs programını yazar mınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 19 Nisan 2009; 20:07:24 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Alpaçino

slm beyler ben vista ultimate SP1 kullanıyorum PC'yi açtığımda 2-5 sn donuyor fakat şöyle fare imleci hareket ediyor fakat herhangi birşeye tıklayınca çalıştırmıyor 2-5sn sonra düzeliyor.... XP'de ise böyle bir sorunum yok sizce bu sorun neden kaynaklanıyor?

Sorun senin sistemle alakalı bir durum var gibi.

Sistem bileşenlerinizi ve kullandığınız Virüs programını yazar mınız ?

sistemim profilimde mevcut ama yine de yazıym temel bileşenleri Q6600 2GB Kingston 800MHZ 500GB Seagate 32MB Cache 450 Watt Asus güç kaynağı... sorun sitemde olsa XP'de neden bu tür bi sorunla karşılaşmıyorum...Ayrıca vistada da bu başlangıç sorunundan başka sorunum yok... şimdiden ilgilendiğiniz için tşkkür ederim... Umarım bir çözüm buluruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpaçino -- 19 Nisan 2009; 23:27:41 >

• @Alpaçino

Senden bişi isticem açılışta neler açılıyor bir kontrol ediversene.Çalıştır a msconfig yaz.Başlatma ya gel.Hatta ss at bir görelim.

Çalıştır başlat menüsüne otomatik gelmez.

Windows tuşuna basılı tut ve R tuşuna bas.Çalıştır gelecek karşına.Büyük ihtimal açlışta baya bi yazılım var ondan oluyor.Virüs porgramın nedir kardeş 2. defa soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 19 Nisan 2009; 23:40:36 >
  • virüs pro=KIS 8 fakat ondan da kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü nortonda da aynı sorun oluyordu... :(

• @Alpaçino

Easy Tune 5 özellikle başlangıçta başlamasın ondan olma ihtimali yüksek.Hatta bana sorarsan Virüs programının dışında hiçbiri başlamasın.Ama sorunun Easy Tune 5 in başlangıçta başlaması.Gigabyte boardların Overclock programıdır ve biraz kasar PC'yi.
  • arkadaşlar merhaba bir sorunum var. yardım ederseniz sevinirim. windows live messenger yükledim vista kullanıyorum. önce sorun yoktu şimdi iki gündür giremiyorum anahtar bağlantı noktaları hatası diyor, denemelerim sonuç vermedi. ne yapmalı? sanırım sorun proxy ayarları ama nasıl düzelteceğimi bilmiyorum güvenlik duvarı ile sorun yok yani. support. live da hata kodu olarak arattığımda;

80072efd: Windows Live Messenger oturumu açamıyorsunuz
    Güvenlik duvarınızdaki (Bilgisayarı yetkisiz dış erişimden korumaya yardımcı olmak üzere tasarlanmış bir güvenlik özelliği. Donanım, yazılım veya her ikisi de olabilir.) veya proxy ayarlarınızdaki sorunlar nedeniyle oturum açamayabilirsiniz. Başka bir web sitesini ziyaret ederek Internet'e bağlı olduğunuzu doğrulayın. Bağlıysanız, güvenlik duvarı ayarlarınızı denetleyin ve proxy ayarlarınızı belirleyin diyor.
  • @sercos

81000365, 8100035b veya 80072EFD hatasını nasıl düzeltebilirim?

MSN Messenger’da oturum açamazsanız, MSN Messenger’daki bağlantı ayarları Microsoft® Passport veya Microsoft® Messenger Hizmeti’ne bağlanmanızı önlüyor olabilir. MSN Messenger Bağlantısı Sorun Gidericisi çoğu kez sorunları bulabilir ve düzeltebilir. MSN Messenger bir bağlantı sorunuyla karşılaşırsa, Bağlantı Sorun Gidericisi otomatik olarak başlatılır. Bağlantı Sorun Gidericisi’ni kullanmamayı seçerseniz veya Sorun Giderici bağlantı sorununuzu çözmezse, aşağıdakileri deneyin:
    Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler’i tıklatın.
    Soldaki bölmede, Bağlantı’yı tıklatın.
    Bağlantı Ayarları altında, Bağlantıyı Sına’yı tıklatın. Bağlantı Sorun Gidericisi’nin sisteminizi incelemesine izin verirseniz, Sorun Giderici bağlantı sorunlarını sınar ve sorunları düzeltmek için uygulayabileceğiniz adımları raporlar.
    İsteğe Bağlı: Gelişmiş sorun giderme gerçekleştir Özel bağlantı türünüze ilişkin sorunları gidermek için, Gelişmiş Ayarlar’ı tıklatın. Gelişmiş Bağlantı Seçenekleri iletişim kutusunda, belirli bağlantı türünüze ilişkin ayarların doğru olduğunu denetleyin. Bağlantınızı sınamak için, Sına düğmesini tıklatın. Tamam’ı tıklatın ve sonra Tamam’ı tıklatın.
    Tamam’ı tıklatın. Bu ayarları seçtiğinizde, mümkünse MSN Messenger Microsoft® Internet Explorer bağlantı ayarlarını kullanır.
    Yeniden MSN Messenger’da oturum açmayı deneyin.

Hata Kodu 80072efd : Windows Live Messenger oturumu açamıyorsunuz.

Güvenlik duvarınızdaki veya proxy ayarlarınızdaki sorunlar nedeniyle oturum açamayabilirsiniz. Başka bir web sitesini ziyaret ederek Internet'e bağlı olduğunuzu doğrulayın. Bağlıysanız, güvenlik duvarı ayarlarınızı denetleyin ve proxy ayarlarınızı belirleyin:

Güvenlik duvarı ayarlarınızı denetleyin.

MSN Web Messenger Başlat'ı tıklatın ve sonra oturum açmayı deneyin.
    MSN Web Messenger oturumu açabiliyorsanız ancak Windows Live Messenger hala Internet'e erişemiyorsa, Windows Live Messenger bir güvenlik duvarı tarafından engelleniyor olabilir. MSNmsgr.exe dosyasını güvenlik duvarınızın izin verilenler listesine eklemeniz gerekebilir. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarınızın belgelerine veya web sitesine bakın.
    Windows Internet Explorer proxy ayarlarınızı belirleyin.
    Windows Internet Explorer uygulamasını açın.
    Araçlar menüsünde Internet Seçenekleri öğesini tıklatın.
    Bağlantılar sekmesinde LAN Ayarları öğesini tıklatın.
    Ayarları otomatik olarak algıla onay kutusunu temizleyin.
    Tamam'ı ve tekrar Tamam'ı tıklatın.

• Selam beyler.

Bugün Vista SP2 güncelleştirmesi yaptığım halde, sistem özelliklerinde Vista sürümü SP1 olarak gözüküyor. Nedendir acaba?

Güncelleştirme geçmişine bakıyorum, başarılı yüklenmiş diyor ama anlayamadım?
  • @Te Queiro

Full sürüm çıkmadı.Sizin yüklediğiniz belki betadır.Ondan halen Sp1 gözüküyordur.Ayrıca belirtirim 2-3 güne full sürüm çıkabilir.Belki P.tesi ye verebilir.Bekleyceğiz.
  • quote:

@Te Queiro

Full sürüm çıkmadı.Sizin yüklediğiniz belki betadır.Ondan halen Sp1 gözüküyordur.Ayrıca belirtirim 2-3 güne full sürüm çıkabilir.Belki P.tesi ye verebilir.Bekleyceğiz.

Olabilir, ilginize teşekkür ederim. Service Pack 2 değerlendirmeleriniz bekleyeceğim o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.