Şimdi Ara

Vista’yı Nasıl Kullanmalı,Özellikleri,Kullanım Tavsiyeleri,Sorunları ve Çözümü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
46.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eyvallah kardeşim çok teşekkürler. Bu döküman bilmeyen arkadaşlarımıza bayağı yararlı olacak ;)
  • ya arkadaşlar windows vista fotoğraf galerisi neden gif dosyaları oynatmıyo? bunu nasıl düzeltebiliriz?
  • Merhaba arkadaşlar bir bilgiyi paylaşacağım.13 Nisan itibari ile Vista Service Packsiz açılmayabilir.Bunla ilgili sorunlar gördüm.Mutlaka Service packleri kuralım.Hatta Sp2 ile Seven kafa kafayalar.

Saygılar.
  • Tema nasıl ekleyeceğiz? Özelliklerden Tema'ya geldiğimizde Diğer seçeneği var ama bende tema yok. Vista Home Basic kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hekim

Tema nasıl ekleyeceğiz? Özelliklerden Tema'ya geldiğimizde Diğer seçeneği var ama bende tema yok. Vista Home Basic kullanıyorum.

Home Basic için temayı internetten araştırıp indirebilirsiniz.

Vista'yı halen kullanılabilir kılan 2 etken var şuan.Service Pack 2 ile hemen hemen aynı durumdalar.Vista'ya DX11 yükleyip kullanabiliyorsunuz.
  • Vista kullanan kaldı mı ya :((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

Vista kullanan kaldı mı ya :((((

xp kullanan bile var
  • Ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßy Emre

Ellerine sağlık

Sağol.

Halen var mı Vista kullanan
  • lisanslı vista home var laptopta usbden vista nasıl kurabilirm laptoba dvd sürücüm çalışmıyor usb dvd bulamadım
    yardımınızı bekliyorum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pezdum

lisanslı vista home var laptopta usbden vista nasıl kurabilirm laptoba dvd sürücüm çalışmıyor usb dvd bulamadım

Merhaba,

Şu konuya bakıp dener misiniz ;

http://forum.donanimhaber.com/m_45892475/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

quote:

Orijinalden alıntı: pezdum

lisanslı vista home var laptopta usbden vista nasıl kurabilirm laptoba dvd sürücüm çalışmıyor usb dvd bulamadım

Merhaba,

Şu konuya bakıp dener misiniz ;

http://forum.donanimhaber.com/m_45892475/tm.htm

onu denedim olmadı
  • Artık 8 de çıkıyor

Astala VİSTA bebeğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olayı genel bir açıklamak gerekirse; laptopumun ekranı bozulmuştu ve tamire yollamıştım. garanti süresi bittiğinden servise yollamadım. ekran yapılıp geldiğinde vista yüklü laptopuma win7 yüklenmişti korsan. sonra kendi dosyalarından f11 e basarak açılırken format atayım dedim şöyle bir hata ile karşılaştım: ''the computer restarted unexpectedly or encountered an un expected error.windows installation cannot proceed. to install windows, click OK to restard the computer, and then restard the installation.'' tamam dedikten sonra yine aynı şeyler oluyor bu ekran geliyor. laptopu kapatıp aça aça artık bu ekran da gelmiyor direk hp yazısında kalıyor ne bios açılıyor ne system recoVery e geçiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.