hardiskimi 3'e böldüm önce sonra da boş olan içinde vista kurulu olmayan bölümü etkin yaptım.şimdi bilgisayarım açılmıyor . Bootmng hatası veriyor yenidenn vista ya da herhangi bir program yükleyim dedi ama benim laptop biraz problemli önyükleme yapıyor kendi kendine kapanıyor. xp ya da 98 yükleyim dedim onu da kabul etmedi.yine kapandı. bilgisayarım yükleme yaparken değişik zamanlarda kapanıyor.
sorum şu kapanma problemi karşısında ne yapabilirim(ısınma yok) ya da c yi etkin hala nasıl getirebilirim tüm bu işlemlerin dosyalarıma zarar vermeden olmasını istiyorum bir de.
işletim sisteminin cd'sini takıp onarmayı dene ve biosu sıfırla . Xp ye Vista yüklemeyi dene çünkü eski işletim sistemleri kurması engellenir .Fanların Çalıştıgına emin oL ve tozlardan arındır.
Merhaba , Laptoıp hdd çıkarıp başka bir pc ye takıp tekrardan vistalı olan partitionu aktif hale getirmen gerekebilir.Zarar görmemesini istiyorsan.Sıfırdan kurmak istersen tüm partitionu uçur ve yeniden sistem kur.
offf offf ağlamak istiyorum...
portable vista ile açayım dedim aldera dos sayfası çıktı umudum çöpe... hirens boot cd yine caldera hatası vistayı onaramıyorum çünkü olur olmaz yerde tık kapanıyor kafayı yiyeceğim