Şimdi Ara

vistada active directory dizin??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vista yüklü compaq a900 serisi bir notebook aldm..odtude yurtta kalıyorum..yurttaki bütün bilgisayarlar lan üzerinden birbirine bağlı..bir arkadasımın bilgisayarına bağlanmak istediğimde,xp yüklü masaüstü bilgisayarım varken ağ bağlantılarıma sağ tıklayıp,bilgisayar ara kısmına o arkadasımın ip'sini yazıp ona rahatlıkla ulasabiliyodum..fakat bugun ilk defa vista yüklü notebbokumu kullanırken farkına vardımki ağ bağlatılarıma sağ tıkladıgımda 'bilgisayar ara' diye bi sekme cıkmadı ..ve bilgisayar ara için kısayol olan ctrl-windows-f e bastığımda ''active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz''hatası veriyo vista...lütfen yardımını bekliyorum bunu nasıl düzeltebilirm??ayrıca odtude paylasım için kullandıgımız dc++ 'a da baglanamıyorum..yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tesekkurler

• Vista sürüm nedir ?
  • Home windowslarda etki alanına bağlanma özelliği olmadığı söyleniyor.
  • benimki vista home premium..walla dedidigin doğru olabilir hocam..bune sacmalık ya xp yemi dönsek yine acaba
  • Windows 95 – 98 – ME – XP home -vista home>Kişisel kullanım
    NT – 2000 – XP Pro-vista business-ultimate-enterprise> ağ kullanımı
    şeklinde ayrı kategoriler halinde geliştiriliyor.

Home versiyonlar workgroup'a üye olabiliyor fakat Domain Network'e üye olamıyorlar.
    Ağ kullanımına uygun sürümler; yetkilendirme, bağlanma, şifreleme konularında alternatifler sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi account -- 28 Şubat 2008; 11:54:58 >
  • Teşekkürler faydalı bilgilendirme için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.