Şimdi Ara

vistada bütün oyunlarım takılıyor acil cevap lütfen!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptopun özellikleri core 2 duo 2.20 gh 2048mb 667 lik ram 128 ekran kartı ram kastırarak sekizyüz kusure çıkıo ama bi nane göremedim çünkü çıkamıyo acil cevap lütfen ya fifa 2008 i benim külüstür masaüstü bile daha az takılarak açıyo 128 ekran kartı p3 866 işlemci ve 384 ram bu nebiçim bi iş anlamadım yaaaa

• imzamdaki notebook'ta vista'da sorun oluyor oyunlarda, ama xp'de problem yok. xp'ye dönmeni tavisye ederim...
  • teyzemde toshibanın 1500 liralık c2d laptopu var. halamda ise 3 4 yıl once 1000 liraya alınmıs experin pentium m laptopu. c2d nin kastıgı source u pentium mde catır cutur oynuyorum. pentium mde xp yuklu dierinde vista

anlıyorsun deil mi

eger goruntusu yuzunden vista tercih ettiysen imzama bi goz at...
  • dx9 kasım sürümünü yükleyin düzelir.
  • Gülü seven dikenine katlanır
  • Xp ye dönüş olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: i_want_to_heaven

laptopun özellikleri core 2 duo 2.20 gh 2048mb 667 lik ram 128 ekran kartı ram kastırarak sekizyüz kusure çıkıo ama bi nane göremedim çünkü çıkamıyo acil cevap lütfen ya fifa 2008 i benim külüstür masaüstü bile daha az takılarak açıyo 128 ekran kartı p3 866 işlemci ve 384 ram bu nebiçim bi iş anlamadım yaaaa

valla üsta vista kadar irenç bişey yok yararı yok büstürü zararı var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sistem özellikleri gayet güzel ama Windows Vista biraz değil acayip profesyonel bir sistemdir. Xp'ye dön.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.