Şimdi Ara

Vistada Ses Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni aldığım pc de vistayı kurdum sadece fakat ses gelmiyor hoparlör takılı değil diyor ses menüsünde ne yapmalıyım?köşedeki ses düzeyi ayarında bar inip çıkıo ses veriyo sanki ama hoparlöre gelmiyo!logitech x540 var bağlantıları düzgün kontrol ettim!

• Bikere bendede olmuştu Ama bilmiyorum Dene Sanırım şey; Anakarttan ses auido driverini Fln yüklemesin yada int. vista uyumlu olanı bulabilirtsin bilemiorum belki sorunun çözümü olabilir..
  • bu sorun hd ses kartından çıkıyor yabancı bir forumda ses kartı kurmadan önce sadece chipset kurulu olsun diye yazıyordu bende hd sorununu yaşadaım çözüm bulamadım format atmak zorunda kaldım sende format sonrası yaşıyorsun sanırjm sorunu
    formatı çözüm olarak görmesemde tekrar atacaksın givbi duruyor ama bi arkadaş aygıt yöneticisinden ekran ve ses driverlarını kaldır sesi tekrar kur demişti ama deneyemedim
  • lginiz için teşekkür ettim..creative audigy ses kartı alıp sorunu kökten ve muhteşem olarak çözdüm onboardlara tövbe birdaha.. yıllardır adi seslerle kendimizi kandırımuşuz

ohhh be dünya varmışşş
  • Arkadaşım sorunu nu daha bugün okuyorum daha önce den okumuş olsaydım sana yardımcı olurdum ama sen son noktayı koymuş sun zaten. Aynı sorun bende de oldu 2 gün uğraştım delirtti beni. Her form sitesini araştırdım herkes format diyor ama son bir sefer şansımı denedim ve düzeldi :) "Haiko de Poel, jr" arkadaşın söylediği gibi aygıt yöneticisinden hd aıdio driver ini kaldırın sonra tekrar göncelleyin, yanlız tanımlama işini bord unuzun cd sinin içindeki uygun driveri hedef göstererek güncelleme yapın sonrasında pc yi restart edin olay tamam dır. Umarım bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olurum. kimsenin benim düştüğüm duruma düşmesini istemem.... aslında burda görmeden yardımcı oluyorum ama eğer yaşadığımız sorunlarımız aynı ise sorunuz çözülür. Bende 5+1 den ses alıyordum fakat mp3 dinlerken hepsinden ses gelmiyo diye codec yükledim ve komple bozulmuştu. Ses var gösteriyor sorun yok ama ses yok :)) neyse hallettim ama. Herkese saygılar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.