Şimdi Ara

vistadan xp ye geçiş neden olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

asus f3scv 220dr model laptopbumda var olan vistadan xp ye geçmek istiyorum ama ne yaptıysam olmadı.yaptıklarım: önce bios açtım ve cd den okum ayaptım daha sonra başlattığımda var olan xp kurylum cd sini gördü fakat bu sefer hdd leri görmedi .arkasından tekrar hdd ye öncelik verdim ve cd takıp kurulum cdsinin setup.exesini çalıştırdım fakat bu seferde klasik olarak karşımıza çıkan mavi menu ekranında 1 sırada olan xp yi şimdi kur seçeneği seçilemez durumdaydı.fdisk atmaya çalıştım olmadı biçimlendir dedim olmadı ne olur yardım edin sınavlar var şu makineyi halletmem gerekiyo

teşekkürler...

• arkadaşım laptoplarda xp flan kurarken bıostan bi ayar yapıyorsun çünkü sata diskleri tanımıyor bıosta sata navigate diye bi yer var orda ne yazıyorsa onu tam tersi yapıyorsun kaydeterek çık sonra o olur ..
  • konularda aratırsan benzer sorunu birçok arkadaşımız yaşadı sanırım sana yardımı olur mutlaka
  • Asus'un destek hattı varsa arayıp windows vista'dan windows Xp ye downgrade için cd varsa talep et
    Hp downgrade için cd gönderiyor isteyenlere
  • SP2 yada SP3 yüklü bir WinXP cd si bulman lazım

Laptop lardaki Sata diskler normal Winxp lere kurulum sırasında disket ister.. eh disket yok tabi :)

bu nedenle Sp2 li bir WinXp cd si işini görecektir.
  • BIOS'ta disk modunu ahci'den ide'ye al düzelmesi lazım o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9xgame

BIOS'ta disk modunu ahci'den ide'ye al düzelmesi lazım o zaman

bıosta boyle bır bolum yok.. bunu yapmadan nasıl yapabılırım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.