Şimdi Ara

Vistalı amd sistemimi, intel'e döndürüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vista kurulu 690 chipseti anakartlı sistemimi, intel nforce 650 chipsetli bir sisteme çeviriyorum. Windowsta problem yaşamamam için nelere dikkat etmeliyim, chipset driverları gibi, tşk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadusum -- 6 Eylül 2008; 16:59:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hadusum

Vista kurulu 690 chipseti anakartlı sistemimi, intel nforce 650 chipsetli bir sisteme çeviriyorum. Windowsta problem yaşamamam için nelere dikkat etmeliyim, chipset driverları gibi, tşk...

Ne gibi nasıl problemler??
  • Daha önce xp sitemimde anakartı arıza yüzünden değiştirmek zorunda kalmıştım. Anakartı değiştirip sistemi başlattığımda chipset driver'larının kurulumunda sıkıntı yaşamıştım. Vista'da problem yaşamamam için ne yapmam lazım? Doğrudan anakart ve işlemciyi takıp boot edince herşey problemsiz olarak kendi kendine yürüyecek mi? yoksa benim almam gereken tedbirler var mı? tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hadusum

Daha önce xp sitemimde anakartı arıza yüzünden değiştirmek zorunda kalmıştım. Anakartı değiştirip sistemi başlattığımda chipset driver'larının kurulumunda sıkıntı yaşamıştım. Vista'da problem yaşamamam için ne yapmam lazım? Doğrudan anakart ve işlemciyi takıp boot edince herşey problemsiz olarak kendi kendine yürüyecek mi? yoksa benim almam gereken tedbirler var mı? tşk.

çıksa nolacak koca sistemi değiştiriyorsun bi format atıp sistem kuruver tekrar
  • Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.