Şimdi Ara

vistayı hızlandırmanın yolları ve püf noktaları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
4
Favori
47.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

vistayı hızlandırmanın yolları ve püf noktaları

(En Son Oy Tarihi: 14.2.2012)
Giriş

Orjinalden alıntı: asityanığı

Ya çok güzel olmuş elini sağlık ta benim gibi acemiler için karmaşık biraz karmaşılık senden değil benden kaynaklanıyor biraz hani bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler ya bizde öğrenmeye çalışıyoruz Ama açıkcası korkuyorum neden derseniz hani yanlış bir şey yaparım bir daha da düzeltmek için uğraşırım yada hiç düzeltemem diye de kurcalma yapmaktan da korkuyorum .Neyse emeğine sağlık zamanla öğreniriz inşallah bu işleri

Ramlerinizi 2 gb ve üstü yapın burada yazıların hiçbirini yapma gereği duymayacaksınız.Çünkü o zaman size herşey fazlasıyla yetecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_karamsar_

quote:

Orjinalden alıntı: asityanığı

Ya çok güzel olmuş elini sağlık ta benim gibi acemiler için karmaşık biraz karmaşılık senden değil benden kaynaklanıyor biraz hani bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler ya bizde öğrenmeye çalışıyoruz Ama açıkcası korkuyorum neden derseniz hani yanlış bir şey yaparım bir daha da düzeltmek için uğraşırım yada hiç düzeltemem diye de kurcalma yapmaktan da korkuyorum .Neyse emeğine sağlık zamanla öğreniriz inşallah bu işleri

eger bi sorunla karsılasırsanız bana mesaj at msn adresimi vririm ordan yardımcı olurum

Arkadaşım emeğin için tekrar teşekkür ediyorum gerçektende uğraş vermiş ve bir sürü şey yazmışsın benimim gibi acemiler için biraz sıkıntı olsada illaki bir şekilde öğrenmeye çalışacağız Ayrıca ileride bir sıkıntım olursa seni bulmam için teklifin için teşekkür ederim merak etme bulurum seni sağol

• ben hep burdayım bugün girmesem yarın kesin girerim :D
  • Bu kadar kasacağınıza XP kurun hayatın tadına varın
  • UP (çııııı)
  • ince ince ayarları paylaştığın için sonsuz teşekkürler,,
  • quote:

Orjinalden alıntı: _-_

Bu kadar kasacağınıza XP kurun hayatın tadına varın

madem xp cok hızlı neden xp hızlandırma diye konular var forumlarda söylermisin
  • arkadaşlar şu her işlemden sonra soru sormasını kaldırılabilir mi acaba?
  • Çok sağol çok işime yaradı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertan36

arkadaşlar şu her işlemden sonra soru sormasını kaldırılabilir mi acaba?

her seyi sormasın istiyosan kullanıcı hesabı dentimini kapat yukarda onda gösterdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_karamsar_ -- 14 Eylül 2008; 23:30:22 >
  • Eline sağlık hocam
  • buradakilerin çoğunu uyguladım. uygulamadan önce bellek kullanımı %43 gibiydi, şimdi ise %53
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN

buradakilerin çoğunu uyguladım. uygulamadan önce bellek kullanımı %43 gibiydi, şimdi ise %53

söle bide den pc ac hiç bişeye dokunma 5 dakka dosra bak bakalım performansına öyle daha iyi anlarsın cünkü sen şimdi 52 lere cıktı diyosun ama belki senin programlardan bir tanesi yiyodur
  • denedim onda da farklı bir sonuç alamadım. birde ekran alıntısı programı yok oldu (bilmiyorum bu yaptıklarımla alakalımıdır)
  • Buldum ekran alıntısını. Windows Özelliklerinde "Tablet PC İsteğe Bağlı Bileşenler" onay kutusunu kaldırmıştım, ondanmış. Benim gibi ekran alıntısı aracını kullananlar varsa bu özelliği kapatmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN

Buldum ekran alıntısını. Windows Özelliklerinde "Tablet PC İsteğe Bağlı Bileşenler" onay kutusunu kaldırmıştım, ondanmış. Benim gibi ekran alıntısı aracını kullananlar varsa bu özelliği kapatmayın.

tebrikler :)
  • kapatılacak servislerin ingilizcelerinide yazarmısın yanına___??
  • quote:

Orjinalden alıntı: sfx

kapatılacak servislerin ingilizcelerinide yazarmısın yanına___??

tabiki bi ara onlarıda yazarım şimdi yazamam cünkü ingiliz ce degil benimki :D
  • burda servisler konusunda geniş bir kaynak var

http://www.blackviper.com/WinVista/servicecfg.htm
  • selam öncelikle önemli bir konu açıklamalr için teşekkürler
    şimdi;
    Benim sorum gölgelendirmeyle ilgili pencere kenarlarındaki gölgelendirme çok abartılı
    pasif pencere gölelendirmesi gayet yeterli
    aktif pencere gölgelendirmesini de pasifinki gibi yapamaz mıyız?

not:ayrıca tuneup ın ilacı çalışmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 18 Eylül 2008; 9:16:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.