Şimdi Ara

Vistayı neden beğenmiyorsunuz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vista'nın verdiği görselliği Linux 2 kat daha az sistem ile çok rahat veriyor.
  • windows7 yi denemeseydim vistayı kullanırdım ki bi sorunla kaşrılaşma ihtimaline karşın win7-vista birlikte kullanıyom
  • Windows 7 gerçekten çok hızlı diyorlar. XP'den de mi hızlı acaba ?
  • Vista Ultimate x64 kullanıyorum. Asıl sorunlu işletim sistemi XP'dir. Birinden flash bellek geliyor, anti-virüs programı kurulu olsa bile tak virüs. Bunun yanı sıra işimi kolaylaştıran birçok değişiklik var. Fakat Win7 Final çıktığında ona geçeceğim.
  • Finali bekliyosan rc çıktı build 7600.Çoğu sitede link var.Bence beklemene gerek yok
  • vista x86 tam bir felaket.service pack 2'yi kurmamda bişeyi değiştirmedi.yavaş açılma geç kapanma işlemlerde donma beni deli etti.
    ama x64 mükemmel.
    aslında vista 64 bit için tasarlanmış bir işletim sistemi 3 gb ram bile yetmiyor anlıycanız.o yüzden 32bit'e yani x86'ya hiç bulaşmayın.

gerçi windows7 x64 deneme fırsatımda oldu.şu an için en iyisi win7 x64'tür kesinlikle.vista 64bitten çok daha stabil hızlı.kaymak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 9 Ağustos 2009; 22:20:11 >
  • Zaten bası toplantısında bunu yapan adamlar dedi biz bunu ypamadık diye.Millet yeni aldığı Pc yi XP yapıyor.Vista FPS yi düşürüyor.
  • mundar
  • quote:

Orijinalden alıntı: __JV__

Zaten bası toplantısında bunu yapan adamlar dedi biz bunu ypamadık diye.Millet yeni aldığı Pc yi XP yapıyor.Vista FPS yi düşürüyor.

O fps düşümü dx10 farkı olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Sp1 den sonra baya düzeldi ama ilk imaj kötü olunca ne edersen et o ön yargıyı kıramazsın, sp1 den önce açılma süresi uzundu dosya kopyalarken takılomalar yavaşlamalar ani donmalar vs.. sorunlarla karşılaşıyordum...

,
  • Sp2 64bit var çokta kullanışlı ve güzel bence
    Xp pc'mde var ama alıştım artık vistaya

Ama gidip 1gb ramli laptop'a Vista sp1 kurarsan off söverler adama
  • win7 denemedim. ancak 2 yıldır vista kullanıyorum. daha hiç bilgisayarıma format atmadım. çok memnunum. ama bu microsoft işin cılkını çıkardı. 2-3 yılda bir işletim sistemi çıkar yaa.... çok pahalı işletim sistemleri. böyle giderse linuxa geçeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 9 Ağustos 2009; 22:42:11 >
  • xp çıktığında 98 den kopamamıştık bi ara ama artık bilgisayarlara 98 kuramıyorsun yakında xp de kuramazsın mecburen en yeni işletim sistemini zamanında inat etmeden kullanmak benim tavsiyemdir. At dururken eşeğe binmeyin. WİSTA
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.