Bildirim
visual basic öğrenmek(acil yardım)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım programlamlama öyle hızlıda şipşak öğrenilebilecek bir iş değil.zaman ayrıman gerekir.Ama mühendis olduğuna göre delphi yada c biliyor olmalısın yada herhangi bir programlamadili biliyorsan öğrenmekte fazla zorluk çekmezsin.sonuçta hepsinin mantığı aynı sadece komutları farklı...Sana tavsiyem görsel eğitim videoları var onlardan edinirsen daha kolay öğrenebilrsin.ama yinede zaman ayırman gerekir.
"http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=5020195 "linke bakmanı tevsiye ederim.umarım 2 ay da işinden olmazsın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiskaya_34 -- 3 Haziran 2007; 17:21:15 > -
evet arakdşım tiskaya arakdşımız güzel özetlemiş gerçekten de.önerdiği kaynakta visual basic için en iyisi diyebilirim.umarım işinizden olmazsınız:) -
Kitap almanı tavsiye ederim -
yardım ve önerileriniz için sağolun arkadaşlar.Ama kitap mı yoksa görsel eğtiim mi arasında kaldım.fiyat olarak arkadaşarlın önerdiği görsel eğitim cd si çok çaciz geliyor.bide başka sitelerde de baktım gerçektende çok iyi bir kaynak olduğunu söylüyorlar.
"http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=4985365 " bu kaynakla başlıyorum.artık 2 ay sonra sonuçlarını yazarım size:))teşekkrüler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durmus_akd -- 30 Mayıs 2007; 17:21:57 > -
visual basic bilen birini bul para karşılığı ya da hayrına sana bunu öğretmeye başlamasını sağla kitap ve diğer yollardan daha hızlı öğrenirsin -
merhabalar.Durmus_akd arkadaşım bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum:( Visual basic öğrenmem gerekiyor.nasıl, aldığınız ürünü tavsiye edermisiniz.bende almayı düşünüyorum.2 ayda öğrenebilirmiyim acaba :(( -
cd ler daha bu sabah elime geçti. Ama şunu söyleyebilirim ki yemeğe bile gidemedim:))Çok bağlayıcı ve akıcı bir anlatım var başından kalkmak istemiyorum.Tavsiye ederim..umarım sizde işinizden olmasınız:)) -
Ay arkadaşlar size nekadar teşekkür etsem azdır tavsiyeniz için.çok sağolun .keşke bütün programlar için böyle kaynaklar olsa.kendime güvenim geldi valla değil 2 ay ben bu kaynakla bir ayda sökerim bu işi:).tekrar teşekkürler.kolay gelsin... -
Rica ederim.Umarım işinizden olmazsınız.İlerde bizide görürsünüz artık :)) -
Programlama dilini parasıyla birini tut Cumartesi Pazar gününe kadar işine yarayacak şekilde öğrenirsin.Ama mühim olan Algoritma oluşturabilmek -
Arkadaşlar peki kitap olarak ne tavsiye edersiniz ? Türkçe bir kaynak daha makbul olur :) -
En ucuz kitap 30 ytl den başlıyor."http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=5020195 " bu eğitim seti ise 30 ytl bile değil.Kitap benim tercihim değil bilmiyorum.belkide ben yanlış düşünüyorum ama görsellik çok daha akılda kalıcı oluyor ve aşama aşama ilerliyorsunuz.Çok güzel bir eğitim seti tavsiye ederim.yabi seçim yine size kalmış.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X