Şimdi Ara

Visual Basic Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben bir program yazıyorum basitçe bir market sipariş sistemi için.
    Resimde görüldüğü gibi her bir kategoriye tıkladığım zaman alttaki bölümde o bölüm ile ilgili ürünler çıkacak.Ancak bunu nasıl yapacağım konusunda şurada sıkıntım var, örneğin ben aşağıya panel koyup ürünleri listelerim ancak orda herhangi bir butona basıldığı zaman aşağıya o butonla alakalı olan ürün listesinin geçiş yapması gerek, zannedersem anlatabildim sorunumu :) Yardımcı olursanız çok sevinirim çok teşekkürler.

Resimdeki gibi ürünler listelenecek :

• şimdi tam anlayalım menüyü manuel mi oluşturulacak aynı resimdeki gibi mi yoksa dinamik bişey mi olacak mesela bi arrayda simler tutulduğunu kabul edelim o isimlere göre mi olacak bir de menülerde resim mi olacak
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Açıkcası çok bilgim yok, manuel derken şöyle diyelim, ben resimdeki gibi ürünleri kategori kategori sayfa sayfa hazırladığımı varsayalım bir panel içinde, örneğin sayfa 1 de cipsler sayfa 2 de yada panel2 de kola çeşitleri olsun.Yukarıdan kola çeşitleri butonuna bastığım zaman programın orta alanına panel2 yi nasıl getirebilirim.Şöyle düşünelim yani nasıl ki bir butonla formlar arası geçiş yapıyoruz, bunda aynı form içinde paneller arası geçiş yapılacak veya panel yerine herhangi başka birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

mdi form olabilirvörnekhttp://s2.dosya.tc/server2/n0sa09/siparis.rar.html

İşimi görür gibi duruyor, çok teşekkür ederim sağolasın :)
  • visual basic değil c # kardeşim bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.