Şimdi Ara

Visual Studio 2005 ve Visual Studio.NET 2005

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu visual studio 2005 ile visual studio.NET 2005 arasındaki fark ne? Yani .NET nedir?
    VS.NET ile yazılan bir kod VS ile derlenebilir mi? ve Visual Studio.NET normal Visual Studio uda içeriyor mu?
    Pek bilmiyorum kusura bakmayın

• ikisi ayni sey
  • visual studio 005 programın genel adı. bu programın içinde .net, c , java, gibi diller mevcut.
    visual studio .net2005 ise bunlardan biri

bir sınıf ve bu sınıftaki bir öğrenci gibi
  • .net bir dil degildir. C ve java visual studio 2005 de mevcut degildir. Bilip bilmeden bisiler yazmayin.
  • ben visual studio 2005 i kurduğum zaman seçeneklerden bu dilleri de kurabiliyorum. projemi ister C de ister java da ister vb.net te farklı bir script lerde yazabiliyorsun. Bunun neresi yanlış.
  • .net bir framework, yani dillerin yerleştirildiği bir altyapı, iskelet gibi bir şey. vb.net de var c#.net de var asp.net de var... ama .net kendi başına bir dil değil. şurada yazıyor .net'in ne olduğu:

http://msdn.microsoft.com/netframework/gettingstarted/default.aspx#What%20is%20the%20.NET%20Framework

bu arada visual studio 2005 = visual studio .net 2005, h3x'in söylediği gibi.
  • .net bir dil değildir. Microsoft'un geliştirme ortamının adıdır...
    .net ile geliştirebileceğin diller ise c++.net c# vb.ne asp.net j#.net gibi dillerdir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Office (2005-2013)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bu visual basic de just in time debugger çoğu programı kapatıyor ndn i nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: OWDC

.net bir framework, yani dillerin yerleştirildiği bir altyapı, iskelet gibi bir şey. vb.net de var c#.net de var asp.net de var... ama .net kendi başına bir dil değil.

Bende böyle biliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.