Arkadaşlar herkese selam. VS net ile ilgili kurlumda karşılaştığım bir sorun var. yardımcı olursanız sevinirim
Kurulumu Eksizsiz ve tam olarak gerçekleştiriyorum. Fakat proğramı başlatığım anda giriş kısmında " XML PASING ERROR " BAŞLIKLI " file://C:\Program Files \ Microsoft Visual Studio Net 2003 \Ccommon7\IDE\html\XMLlinks\1033\context.xml(0,0): XML Error C00CE508 metin içerinde geçersiz karakter bulundu [no source]
hatası veriyor (bu adresteki xml dosyalarının içeriğine baktım hatada söylediği gibi boştu) ve sonra yine aynı adresdeki msdntrn.xml dosyası aynı hatayı veriyor
daha sonra microsoft dev.env.[design] sayfası açılıyor. Projects....New Prpject.....Visual basic Project.....Windows Aplication Komutuyla basiği çalıştırdığımda ise
" Microsoft Development Enviroment Başlıklı " default.js or default.vbs Not found in C:\Program Files \ Microsoft Visual Studio Net 2003 \vb7\VBWizarts\WindowsAplication\Scripts\1033
hatası ile karşılaşıyorum ve proje açılmıyor. halbuki gösterdiği adreste dosyaları buluyorum (sadece 3Kb lıkdefault.js dosyası) ben daha önce hep VB 6 ile çalıştım Bana yardıcı olursanız Çok sevinirim
teşekkür ederim
kaldır yine kur derim sanırım bozuk dosya yapıısı olusmus