Merhaba visualde yapılmış bir exeyi nasıl tekrar visualde açabilirim Ön plandaki resimleri degiştirmek istiyorumda nasıl yapabilirim bir kaç program denedimde onlar sadece icon gösteriyor o resimleri göstermiyor programdaki visualde yapılmış program.
Elinizde sadece .exe uzantılı dosya var ise pek bir şey yapamazsınız. Hangi programlama dili ile yapıldıysa elinizde o programlama diline ait "kaynak kodlarının" olduğu dosyaların bulunması gerekli.
Elinizde sadece exe uzantılı dosya var ise Resource Hacker (reshacker) gibi bazı exe değiştirici programlar ile değişiklik yapma ihtimaliniz var. Şansınızı bir deneyin.
Res(xxx) Resle başlayan tüm programları denedim :) ön plandaki resmi degiştirmek için Sadece icon gösteriyor Res Hacker Uzantıyı vbp yapıyormu acaba?
reshacker ile eskiden çok değişiklik yapmıştım ama VBP nedir bilmiyorum.
:) Visual basic Project olarak uzantı anlamında demiştim sanırım yapılmayan exeler içinde unpack programları varmış isim olarak bildigin varmı acaba
Reshacker sadece programların arayüzünde değişiklik yapabilir.
Sıkıştırılmış exe dosyasını açmak (Unpack) için unaspack upx124w Dragon unpacker PE Compact
Bunları kullanabilirsin.
Peki visualde diyelim yaptıgım exenin yanında XX isimli program açıldımı kapanmasını istiyorum bunu nasıl yaparım
Reshack ile vb de yazılmış programları editleyemezsin.
Bu söylediğini yapman çok zor iş
eğer .Nert dilleriyle yazılmış projeyse exe icini okuyabilrsin okdugun exe'yi tekrrar uretip istediğin yerini değiştirebilirsin. ama kolay bi iş midir bilemem :D
ben de onu çok denedim ama visual basic hata veriyo açılmıo
Ama basic ile yazılmış programlar için geliştirilmiş bir program vardı. disassembler gibi çalışarak kodları yeniden üretiyordu. ama adı neydi onu hiç hatırlamıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme