Şimdi Ara

Vita bir yük mü yoksa muhteşem bir taşınabilir konsol mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorum bu xbox one almayı planlıyorum birkaç ay sonra ama aynı zamanda taşınabilir bir konsol da alacağım ps vita bunun için uygun mu çünkü sony bunun pek reklamını yapmıyor gibi duruyor. Satışları nasıl aydınlatırmısınız ?

• Bence lüks bir harcama xbox one alıyorsanız gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende bugün aldım konsolumu,evet taşınabilir bir konsol olarak gayet güzel fakat genellikle evde takılan biriyseniz vita almanıza hiç gerek yok.Öyle güzel oyunlarda gelmiyor hani. Farklı platform oyunlarını oynarım derseniz vita yerine 3ds almalısınız.Özellikle eğlenceli oyunları seviyorsanız hocam. Ben şahsen öyle çok sevmiyorum

Edit:Devrik cümle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jellal Fernandes -- 8 Mart 2014; 20:07:33 >
  • Almam ile satmam arasında 1 2 ay var tabi zevk meselesi ama bana hitap etmedi
    Aslında fena konsol degil ama aldığım dönemde kendi Oyunları'nda iş yoktu
    Emulasyon olayı falan da yoktu gerçi şimdi durum nedir bilemiyorum da

• ben tabiki özellikle iki oyun için istiyorum patapon ve gow serisi ikiside unutulmaz benim için ama bunun dışındada güzel oyunlar vardır diye düşünüyorum gow orjinal olarak mı çıktı yoksa emulator gibi bir sistemle mi oynuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesst17

ben tabiki özellikle iki oyun için istiyorum patapon ve gow serisi ikiside unutulmaz benim için ama bunun dışındada güzel oyunlar vardır diye düşünüyorum gow orjinal olarak mı çıktı yoksa emulator gibi bir sistemle mi oynuyoruz

Gow Collection bir kaç ay sonra vitaya portlanıp çıkacak

• Reklam yapmıyorlar ( Sampiyonlar ligi maçlarında reklam panolarında ps2 yazıyor di mi?)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ps4 alacaksan ihtiyaç, xbox one alacaksan gereksiz, 200 dolara vita+borderlands2+8gb hafıza kartı, bir tane ekstra ds4 alsan ps4e dünyanın parasını verceksin ona, ekstra ds4 alcağına vita al kat kat daha iyi.
  • Alma bence. Değecek derecede oyun da çıkmış değil alete.
  • Kesinlikle yük değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

ps4 alacaksan ihtiyaç, xbox one alacaksan gereksiz, 200 dolara vita+borderlands2+8gb hafıza kartı, bir tane ekstra ds4 alsan ps4e dünyanın parasını verceksin ona, ekstra ds4 alcağına vita al kat kat daha iyi.

ds4 ile ne alaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

quote:

ps4 alacaksan ihtiyaç, xbox one alacaksan gereksiz, 200 dolara vita+borderlands2+8gb hafıza kartı, bir tane ekstra ds4 alsan ps4e dünyanın parasını verceksin ona, ekstra ds4 alcağına vita al kat kat daha iyi.

ds4 ile ne alaka

Vita DS4 yerine kullanılabiliyor ya o yüzden öyle söylemiş arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

quote:

quote:

ds4 ile ne alaka

İstedigi kadar kullanilsin ayni konforu vermedikten sonra ds4 alma vita al demek sacmalik

• quote:

quote:

quote:

quote:

ds4 ile ne alaka

İstedigi kadar kullanilsin ayni konforu vermedikten sonra ds4 alma vita al demek sacmalik

ds4 konforunun yarısını zor veriyor gercekten.

• içerik ve fiyat olarak yük olduğunu düşünmüyorum. "yük mü?" sorusunu ergonomik olarak değerlendireceğim ayrıca "vita'da oyun yok" diyenler hangi kafada yaşıyor çözebilmiş değilim, zaten her ay iki beleş oyun geliyor, o oyunlar haricinde 20-30 tl de aylık indirimden oyun alırsanız oynayabileceğinizden ve bitirebileceğinizden fazla oyununuz olur.

neyse ergenomi olayına dönersem, Kışın bu aleti montumun iç cebine atıp kullanıyordum, havalar ısındı kot pantolonun cebine girmeyecek kadar büyük. Neyseki bu aralar gittiğim yerlere hep sırt çantasıyla gidiyorum, o yüzden sıkıntı olmuyor.

Bir de baya sıradışı bir alet türkiye şartlarında, metroda falan cebimden çıkarıp oynamaya başladığımda insanlar suratıma sanki Men in Black filmindeki uzaylı plazma silahı çıkartmışımcasına bakıyorlar. Ebatı ve üzerindeki tuşlar falan çoğu insana garip geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jesst17

Evet arkadaşlar sorum bu xbox one almayı planlıyorum birkaç ay sonra ama aynı zamanda taşınabilir bir konsol da alacağım ps vita bunun için uygun mu çünkü sony bunun pek reklamını yapmıyor gibi duruyor. Satışları nasıl aydınlatırmısınız ?

Şimdi hocam ps vita yı yeni nesil değil, eski nesille bile karşılaştırmak hata olur. Yani ps3 ve xbox 360 ın gerisinde bir konsol. Psp nin kendi devrinde yakaladığı başarıyı maalesef yakalayamadı ps vita. El konsolları bu devirde çok geriden geliyor ve ben kendi adıma konuşayım, evimde xbox one olsa, ps vitayı hiç kullanmam. Eğer ps4 alacak olursan işler biraz daha farklı olur tabiki. Hem tek plusla iki cihazı kullanabilirsin, hem de ps now denilen uygulamadan yararlanırsın.
  • Benim ps4 üm olsa sırf remote control için alırdım ama ps4 olmayınca bence lüks bir çöp.
    O dokunmatik, sensörler filan konusunu bile açmayın alırsın bir xbox+kinect bakarsın milyonlarca sensörün keyfine.
    Yani bence almaya değmeyecek fazla lüks bir çöp.
    Zaten sen de xbox one alacaksın, kinect al yanına keyfine bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeteranPlayerSX -- 18 Mayıs 2014; 17:57:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeteranPlayerSX

Benim ps4 üm olsa sırf remote control için alırdım ama ps4 olmayınca bence lüks bir çöp.
    O dokunmatik, sensörler filan konusunu bile açmayın alırsın bir xbox+kinect bakarsın milyonlarca sensörün keyfine.

xbox ev konsolu bu taşınabilir konsol. Ayrıca bu kadar kişinin aldığı bir konsola çöp demek doğru olmaz

• quote:

quote:

Benim ps4 üm olsa sırf remote control için alırdım ama ps4 olmayınca bence lüks bir çöp.

xbox ev konsolu bu taşınabilir konsol. Ayrıca bu kadar kişinin aldığı bir konsola çöp demek doğru olmaz

Alan kişilere değil lafım oynamak isteyenler için güzel ama sony artık nerdeyse vita tarzı şeylere verdiği desteği bıraktı.
    Xbox 360 ve Ps3 hatta PSP ona göre daha iyi.
    PSP en azından çıktığı zaman çığır açmış ve sony ona kırılana kadar büyük destek vermişti.
    PSVita ise sadece çıktığı birkaç ay destek aldı neredeyse.
    PSVita gibi el konsollarına gereken önem verilse ev konsolları neredeyse bırakılır, ama Sony PSP ile yaptığı hatayı(kırılma) bir daha yapmak istemediği ve birkaç kuruş daha kazanmak için Vita'yı pek geliştirmiyor ve Vita 2 gibi bir şey çıktığında onun talihi de aynı olursa o da alınmaz ve değersiz olur. İlgi en önemli faktör burda.
    Öteki mesajımdaki gibi "fazla lüks bir çöp".

• quote:

quote:

Hocam ben şu kadar söyleyeyim. Cihazın özellikleri, gücü kapasitesi muazzam ve ilk çıktığında 'işte bu psp nin devamı olur' demiştim. Yanılmışım. Yazılım olarak sony nin desteği çok az ve en son açıklamada dediği şey şu sony nin. AAA tarz oyunları vitaya çıkartmakla uğraşamam, ps now yapayım, millet hem vitayı hem ps4 ü almak zorunda kalır bende kısa yoldan para kazanırım. Psp gibi bir cihaza bile vitanın teknik olarak kaçta biri olmasına rağmen o yıllardaki en sağlam oyunlar çıktı. Ps2 ile yarışıyordu rahatlıkla ve bence psp daha bile iyiydi taşınabilir olması nedeniyle.

Eğer evde hiç zamanınız yoksa, yani her an seyahat halindeyseniz o zaman yönelebileceğiniz bir cihaz bana göre. 200 liraya bir lcd monitör, 400-500 liraya da ps3 ve ya xbox 360 almayı tercih ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.