Şimdi Ara

Vita'nın Türkiye Fiyatı ve Çıkış Tarihi (749 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Playstation Vita'nın Türkiye satış fiyatı açıklandı. Bölüm Sonu Canavar ekibi olarak Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen Gamescom 2011'den aldığımız bilgilere göre cihazın satış fiyatı şu şekilde:

*Playstation Vita (Wi-Fi) = 749 TL,
    *Playstation Vita (Wi-Fi+3G) = 899 TL

Playstation Vita'nın yanı sıra yeni PSP modelinin (adı tam olarak PSP-E1000) satış fiyatı 299 TL olarak açıklandı. Ayrıca daha önce duyurulan Playstation 3D monitörün fiyatı ise 1.500 TL olacak ve Aralık ayında monitörün lansmanı yapılacak.

Yukarıda Sony'nin Gamescom sunumundan "PS Vita Satış Stratejisi" başlığıyla yayınlanan kitapçıktaki görüntü de fiyatların resmi olduğunun kanıtı.

Güncelleme 1: Playstatiıon Vita Şubat 2012'de Türkiye'de piyasaya çıkacak.
    Güncelleme 2: Fiyat indirimi sonrası 160 GB'lık PS3 fiyatı 760 TL, 320 GB'lık PS3 ise 915 TL'ye satılacak.

kaynak :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-BSC_Ozel_Vitanin_Turkiye_Fiyati_ve_Cikis_Tarihi-18698.htm

Gelelim esas soruya : vitaya bu fiyat verilirmi ; sonuçta nintendo 3ds çıkış fiyatıyla neredeyse aynı yorumlarınızı alalım

Vita'nın Türkiye Fiyatı ve Çıkış Tarihi (749 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 17 Ağustos 2011; 23:41:38 >

• psp vita geldiğinde 3ds 450-500 seviyesine düşer.
    Bir de herkesin fikri farklı ama bana sorarsanız vitadaki görüntüler bir el konsoluna göre fazla evde zaten ana konsolumuz ve pcmiz var.
    Benim şahsim fikrim yatarken uzanıp biraz oynamak için veya yolda oynamak için en iyi konsol ds lite
  • inşallah para ayırabilirsem alıcam vita
  • Birincisi DS-lite ile vita ne kadar doğru bir karşılaştırma olur orası baya bir tartışılır.

Fiyat bakımından bu fiyatlarında üstünde gelebilir diye düşünüyorum.

Önceden el konsollarına sıcak bakıyordum fakat, zaman darlığı ve etrafımızda bolca bulunan teknolojik aletlerden dolayı artık sıcak bakmıyorum.

unchartedın yada farklı bir oyunun özel versiyonu gelecek diye el konsolu almak ne kadar mantıklı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Birincisi DS-lite ile vita ne kadar doğru bir karşılaştırma olur orası baya bir tartışılır.

Önceden el konsollarına sıcak bakıyordum fakat, zaman darlığı ve etrafımızda bolca bulunan teknolojik aletlerden dolayı artık sıcak bakmıyorum.

unchartedın yada farklı bir oyunun özel versiyonu gelecek diye el konsolu almak ne kadar mantıklı bilmiyorum.

doğru söylüyorsun sırf mgs: peace walker ve gow:ghost of sparta için psp go almıştım sonra bir baktım oyunların HD versiyonları PS3 içinde çıkıcak bende psp go sattım hemen; walla değmez okadar para tabiki şahsi görüşüm bu yönde zevkler ve renkler tartışılmaz

• Canımı en çok sıkan monitörün fiyatı oldu şayet 1000 civarı bekliyordum fiyatını Şayet olsaydı Xbox 360 + Monitör alıcaktım 12 taksite şimdi biraz zor
  • yok karşılaştırmıyorum ama el konsollarında grafiğin önemsiz veya arka planda olduğunu düşünüyorum.

Ds lite gayet güzel eğlendiriyor beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Birincisi DS-lite ile vita ne kadar doğru bir karşılaştırma olur orası baya bir tartışılır.

dayı bizden geçti handheld konsol işi, yaşımıza ters bu iş, bu tip konsolların hedef kitlesi casual ve yaşca daha genc oyuncular bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoachTr19o5

Canımı en çok sıkan monitörün fiyatı oldu şayet 1000 civarı bekliyordum fiyatını Şayet olsaydı Xbox 360 + Monitör alıcaktım 12 taksite şimdi biraz zor

Evet monitörün fiyatıda pahalı neden dersen o fiyata samsung ve LG modellerinden çok daha iyi özelliklere sahip tv alınabilir.
  • Normal çıkış tarihi ne zamandı acaba? Yani Avrupa?
  • yalnız bu monitör çok sağlam birşey olacak gibi aynı ekranda gözlükle 2 farklı görüntü bence mükemmel bir teknoloji
  • 3g li versıyonun fıyatı gereksız cok pahalı yap 799 alalım 899 nedır ya ucmus bunlar ben zaten wı-fı modelını alacaktım bu haber ıle de onda karar kılacagım kesınlestı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 17 Ağustos 2011; 23:54:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

quote:

doğru söylüyorsun sırf mgs: peace walker ve gow:ghost of sparta için psp go almıştım sonra bir baktım oyunların HD versiyonları PS3 içinde çıkıcak bende psp go sattım hemen; walla değmez okadar para tabiki şahsi görüşüm bu yönde zevkler ve renkler tartışılmaz
    oyun tv karşısında ps3 de oynanıyor ya gerisi yalan ne psp de ne de iphone da oyunu sevmedim

oyunu dışarda zaten oynayamıyorsun psp yi de en çok evde oynamışımdır dışarda boş zaman olmuyor ki evde ps3 varken vita ile oynamakda saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj 23 -- 17 Ağustos 2011; 23:57:36 >

• El konsollarında insan bir müddet sonra sıkılıyor yada kesmiyor, tekrar ana konsola dönmek istiyor 749TL iyi bir fiyat gibi gözüküyor ama bakalım inşallah daha pahalıya vermezler.

Birde vita nın işletim sistemi açıklan dımı ?
  • Yeni PSP kaç TL ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriminaL!

Yeni PSP kaç TL ?

300
  • 299 TL yeni PSP. Bu arada VITA ne zaman çıkacak Avrupa'da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

299 TL yeni PSP. Bu arada VITA ne zaman çıkacak Avrupa'da?

Tam emin değilim ama yılbaşı arifesi diye biliyorum.Yanlış varsa düzeltin.
  • ülkemizde bu fiyatlardan yüksek satılır o kadar para verilirmi tartışılır ben el konsoluna o kadar para vermem psp almıştım bir süre sonra sıkıyor
  • PSVita benim gibi çalıştığı ortamda boş zaman bulanlar için bire bir cihaz...

Cihaz Avrupa'da Şubat - Mart gibi çıkacak. Türkiye'den satın almanın avantajı da garanti kapsamı içinde olması...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.