|
PlayStation Türkiye'den PS5'in fiyatıyla ilgili açıklama geldi: Yeni fiyat 13.199 TL
-
-
Kahrolsun Sony yaşasın Xbox
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
xbox one s kraldır alınabilecek en iyi en uygun konsol şuan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu fiyatalardan satan yer yokki Zamlı buysa Tamam Razıyız
13199 yeni fiyat ise neden 16 bine satiyorlar
somehow xbox x 17.499 in vatan kanka
-
Zaten zamdan önceki fiyatı 16 şuan 16 yani ne alaka 13 demişsiniz
Şahlanmaya devam..
konsol almak oyun almak iyice imkansız oldu..
-
Tavsiye edilen satış fiyatı 😁 Ben tavsiye etmiyorum
Video oyunlarını hayatımdan kalıcı olarak bıraktım, kafam rahat. Spor yapıyorum, sosyalleşiyorum, hayatım daha iyi halde. Tavsiye ederim, 11.199 TL tutmuyor denedim
-
Insan, haberde; hangi fiyattan hangi fiyata yukseldi onu yazar bari.
-
Gara borsa yigenim.
Olsun alacak olan yine o fiyata alir problem degil zaten 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen öğrenci vardı haberde cebimde 10 tl var kalem alamadım bir kalem olmuş 30 tl dedi,söyleyeceklerim bu kadar.
-
Oyunda şart aslında kafa dağıtmak için ama bizim ülkede oyunu plusı tvsi derken 20 bin verince tat tuz kalmıyor insanda.
Bende maalesef bırakmak zorunda kladım çünkü 10 bin verince iş bitmiyor.Oyun almak çok zor.
Allah’tan Mobil cihazlar gelişti de codm lol vs takılıyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir ekran kartı fiyatına konsol .
-
Kara borsa piyasaya tecavüz ediyor, bu fiyatlara bulan şükür namazı kılsın. Aylarca takip edip en sonunda kara borsadan aldım. Adamlar bot kurmuş şeref yoksunu adiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 29 Ağustos 2022; 19:59:20 >
-
Beni sağlam bir gülme aldı bu fiyatları görünce : )
Yorum bile yapamıyorum.
-
Şu düştüğümüz duruma bak ya ! İnsanın içinden yazmak bile gelmiyor. Yoruldum gerçekten yoruldum
Insan, haberde; hangi fiyattan hangi fiyata yukseldi onu yazar bari.
|
Şahlanmaya devam..
|
Kahrolsun Sony yaşasın Xbox
|
Reklamlar bittiyse gerçeklere dönelim: 1-) PS5 önceki tavsiye edilen satış fiyatı 11.200'dü ama 15-16 bandında satıldı. Şu an da 13 oldu yani 15-16 olacak size 17-18. 2-) Xbox Series X 13.700'e sıfır alınabiliyor şu anda. Trendyoldan alıyorsanız Nays uygulaması ile alarak %10 indirimli alabilirsiniz. Bu da üst sınır olan 500 LİRA indirim yapar. 3-) 700 liraya 3 YIL gamepass ultimate alabiliyosunuz bu da ayda 20 lira civarı yapıyor sadece. 4-) 11 bine kimse satın alamadı. Zamlar daha yansımamışken bile şu an en ucuz PS5 16.300 lira. 5-) XSX kas gücü olarak, depolama olarak daha güçlü bir cihaz. Oyun yok demeyin ben PS4 kullandım PS5'te de oyun yok. Her şeyi hala PS4/Pro ile oynayabiliyorum. Ben bir konsolun fanboyu değik müşteriyim. Fanboylara beyinsiz diyip hayalî sayılarla fanboyluk yaparak hangi duruma düştüğünüz ortada. O yüzden bloklanarak sürüldünüz. |
13199 yeni fiyat ise neden 16 bine satiyorlar
|
Xbox 500 Euro 17.500 resmi- Sony 550 Euro resmî 11-13 🤦♂️🤦♂️
|
Büyük Türkiye’de “batandaşın” haline bak :
Paran varsa Temel gıda stokla, Deterjan stokla, Oyun stokla … Bir kesim var ki onlar da başka bir dünyada başka bir şey stokluyor. |
13200 e nerde var ya söyleyinde biz alalım
|
Nerede var bu fiyat göstersinler alalım 18 bin ₺ oldu
|
Benzer içerikler
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- opera video indirme eklentisi
- autocad sistem gereksinimleri
- hileli whatsapp
- whatsapp aero apk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X