< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 29 Ağustos 2022; 20:32:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PlayStation Türkiye'den PS5'in fiyatıyla ilgili açıklama geldi: Yeni fiyat 13.199 TL (3. sayfa)
-
-
Mediamarkt, Teknosa, Vatan Bilgisayar, Amazon.tr, DR, Kırmızı Kedi, Overgame hocamquote:
Orijinalden alıntı: mirliva34
Bu fiyatlarla girilen resmi satis kanali neresi onu ogrenmek icin sordum aslinda bilsem oradan stok takip edecegim.
A101, Turkcell, Vodafone, Ptt gibi yerler ise alıp resmi rakamın üstüne satıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75F823CDA -- 29 Ağustos 2022; 20:32:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cok tesekkürler
Konsol yok ki fiyat açıklasan ne.
Araba satışı işine döndü iyice, bayide yok galeride var hesabı
-
“Tavsiye edilen” :)
Ülke git gide geri gidiyo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu fiyata nerde bu ps5'ler vay kardeşim at linki de alalım hadi. Bir de utanmadan milletle dalga geçiyor.
-
Bu rezalet ekonominin sorumlusu heykelciler değil nassçılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lan 13 bine nerde PS5 var? Fiyatlar 15-20k diye gidiyor. 13k görürseniz çökün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiye edilen fiyatı tavsiye etmiyorum.
Ps 4 ve Ps4 pro geçmişi olan birisi olarak yazmak istedim. Ezbere yazıyor ve ayrıca insanlara hakaret ediyorsunuz.
Piyasadaki en ucuz Ps 5 şu an ne yazık ki sizin yazdığınız fiyatta değil. O yüzden yazdığınız yorumun bir kıymeti kalmıyor!
https://www.cimri.com/playstation-5-fiyatlari
-
Ne acemi adamsınız ya ne kadar zamlandı?
Yahu hala inatla karaborsadan atıyorsunuz PS5 fiyatı bu diye siz iyi misiniz kardeşim ? Çok talep edilen bir ürün perakendede yok satıyor napalım o zaman hızlı davranacaksınız. Ben de 3 hafta boyunca başında bekledim en sonunda resmi fiyattan aldım. Burada gelip ağlamıyorum bunun içinquote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyüPs 4 ve Ps4 pro geçmişi olan birisi olarak yazmak istedim. Ezbere yazıyor ve ayrıca insanlara hakaret ediyorsunuz.
Piyasadaki en ucuz Ps 5 şu an ne yazık ki sizin yazdığınız fiyatta değil. O yüzden yazdığınız yorumun bir kıymeti kalmıyor!
https://www.cimri.com/playstation-5-fiyatlari
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Reklamlar bittiyse gerçeklere dönelim:
1-) PS5 önceki tavsiye edilen satış fiyatı 11.200'dü ama 15-16 bandında satıldı. Şu an da 13 oldu yani 15-16 olacak size 17-18.
2-) Xbox Series X 13.700'e sıfır alınabiliyor şu anda. Trendyoldan alıyorsanız Nays uygulaması ile alarak %10 indirimli alabilirsiniz. Bu da üst sınır olan 500 LİRA indirim yapar.
3-) 700 liraya 3 YIL gamepass ultimate alabiliyosunuz bu da ayda 20 lira civarı yapıyor sadece.
4-) 11 bine kimse satın alamadı. Zamlar daha yansımamışken bile şu an en ucuz PS5 16.300 lira.
5-) XSX kas gücü olarak, depolama olarak daha güçlü bir cihaz. Oyun yok demeyin ben PS4 kullandım PS5'te de oyun yok. Her şeyi hala PS4/Pro ile oynayabiliyorum.
Ben bir konsolun fanboyu değik müşteriyim. Fanboylara beyinsiz diyip hayalî sayılarla fanboyluk yaparak hangi duruma düştüğünüz ortada. O yüzden bloklanarak sürüldünüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 29 Ağustos 2022; 22:31:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu fiyata nerede satılıyor?
16-17 binden aşağı fiyat yok 🤔
Yoo 13 bin. Trendyoldan al ithalatçı garantili. Faturayı microsofta at 2 yıl garanti olarak düzeltiyorlar trde satılan her ürün 2 srne garantili olmak zorunda. Tutturmuşsunuz bi 17500 geziyosunuz.
Söylenen fiyattan çook daha aşağısı var yukarısı yok.
En azından 11 bin ilan edip 16dan satmak hiç yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X