Şimdi Ara

PlayStation Türkiye'den PS5'in fiyatıyla ilgili açıklama geldi: Yeni fiyat 13.199 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
9.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ps5 ile Series S mi kıyaslıyorsun? Series X 17500 resmî satış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 29 Ağustos 2022; 20:32:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirliva34

Bu fiyatlarla girilen resmi satis kanali neresi onu ogrenmek icin sordum aslinda bilsem oradan stok takip edecegim.
    Mediamarkt, Teknosa, Vatan Bilgisayar, Amazon.tr, DR, Kırmızı Kedi, Overgame hocam

A101, Turkcell, Vodafone, Ptt gibi yerler ise alıp resmi rakamın üstüne satıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75F823CDA -- 29 Ağustos 2022; 20:32:47 >
  • Cok tesekkürler

• Konsol yok ki fiyat açıklasan ne.

Araba satışı işine döndü iyice, bayide yok galeride var hesabı

• “Tavsiye edilen” :)

• Ülke git gide geri gidiyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyata nerde bu ps5'ler vay kardeşim at linki de alalım hadi. Bir de utanmadan milletle dalga geçiyor.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Bu rezalet ekonominin sorumlusu heykelciler değil nassçılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan 13 bine nerde PS5 var? Fiyatlar 15-20k diye gidiyor. 13k görürseniz çökün.

• Tavsiye edilen fiyatı tavsiye etmiyorum.

• Ps 4 ve Ps4 pro geçmişi olan birisi olarak yazmak istedim. Ezbere yazıyor ve ayrıca insanlara hakaret ediyorsunuz.

Piyasadaki en ucuz Ps 5 şu an ne yazık ki sizin yazdığınız fiyatta değil. O yüzden yazdığınız yorumun bir kıymeti kalmıyor!

https://www.cimri.com/playstation-5-fiyatlari

https://www.akakce.com/ps5.html

• Ne acemi adamsınız ya ne kadar zamlandı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Ps 4 ve Ps4 pro geçmişi olan birisi olarak yazmak istedim. Ezbere yazıyor ve ayrıca insanlara hakaret ediyorsunuz.

Piyasadaki en ucuz Ps 5 şu an ne yazık ki sizin yazdığınız fiyatta değil. O yüzden yazdığınız yorumun bir kıymeti kalmıyor!

https://www.cimri.com/playstation-5-fiyatlari

https://www.akakce.com/ps5.html

Yahu hala inatla karaborsadan atıyorsunuz PS5 fiyatı bu diye siz iyi misiniz kardeşim ? Çok talep edilen bir ürün perakendede yok satıyor napalım o zaman hızlı davranacaksınız. Ben de 3 hafta boyunca başında bekledim en sonunda resmi fiyattan aldım. Burada gelip ağlamıyorum bunun için

• Reklamlar bittiyse gerçeklere dönelim:

1-) PS5 önceki tavsiye edilen satış fiyatı 11.200'dü ama 15-16 bandında satıldı. Şu an da 13 oldu yani 15-16 olacak size 17-18.

2-) Xbox Series X 13.700'e sıfır alınabiliyor şu anda. Trendyoldan alıyorsanız Nays uygulaması ile alarak %10 indirimli alabilirsiniz. Bu da üst sınır olan 500 LİRA indirim yapar.

3-) 700 liraya 3 YIL gamepass ultimate alabiliyosunuz bu da ayda 20 lira civarı yapıyor sadece.

4-) 11 bine kimse satın alamadı. Zamlar daha yansımamışken bile şu an en ucuz PS5 16.300 lira.

5-) XSX kas gücü olarak, depolama olarak daha güçlü bir cihaz. Oyun yok demeyin ben PS4 kullandım PS5'te de oyun yok. Her şeyi hala PS4/Pro ile oynayabiliyorum.

Ben bir konsolun fanboyu değik müşteriyim. Fanboylara beyinsiz diyip hayalî sayılarla fanboyluk yaparak hangi duruma düştüğünüz ortada. O yüzden bloklanarak sürüldünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 29 Ağustos 2022; 22:31:20 >

• Bu fiyata nerede satılıyor?
    16-17 binden aşağı fiyat yok 🤔

• Yoo 13 bin. Trendyoldan al ithalatçı garantili. Faturayı microsofta at 2 yıl garanti olarak düzeltiyorlar trde satılan her ürün 2 srne garantili olmak zorunda. Tutturmuşsunuz bi 17500 geziyosunuz.

Söylenen fiyattan çook daha aşağısı var yukarısı yok.

En azından 11 bin ilan edip 16dan satmak hiç yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.