Şimdi Ara

PlayStation Türkiye'den PS5'in fiyatıyla ilgili açıklama geldi: Yeni fiyat 13.199 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
9.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    NAYS indirimi maksimum 500 lira hocam 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim vatan fiyatı o. Tutturmuşsunuz ithalat. Git Al madem Xbox çöpünü . 11 ilan eden falan da Yok. Ürün piyasa da az bulunuyor. Karaborsa satıyor millet kalkmış resmi rakam gibi konuşmayın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

Özür dilerim biliyordum unutmuşum, düzelteyim. Ama bu bile 2 sene garantili XSX'i 12 bin bandına çekiyor. Neymiş 17.500müş. Yok 50 bin. İthalatçı garantili alınca fatura göndererek 2 sene yapabiliyorsunuz garantiyi. Kim niye 17.500e alsın.

Neymiş stok kovalayacakmışız 3 HAFTA 

20 gün bir konsol almak için bilgisayar başında stok kovalayan birisi gözümde işsizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox çöpünü mü?bu kısmından sonrası hükümsüzdür.

• Bana ne ben konsol diye haftalarca stok mu kovalayacağım. Karaborsaymış. Üretseydi de düşmeseydi karaborsaya.

Ekran başında günlerce f5leyecek kadar değilim stok yakalamak için. Vatan fiyatıymış. 2 yıl garantiyi verdikten sonra microsoft vatandan niye alıyosun.

Sanki Vatan resmi fiyat ilan eden piyasa düzenleyici bi kurum.

Bu da nasıl bi savunmaysa  O resmi fiyat değil bi kere hııı. En basit şey google alışverişe basınca, cimriden bakınca ortalama fiyat ne çıkıyorsa fiyatı odur.

Bu ps5ciler de hükumet gibi rakamlar sayılsr sözde var özde yok. Tarım kredide indirimli yağ sırasına da giriyorsunuzdur akşam tvde çıkan rakamlara almak için.

PS5 fiyatını söylerken piyasadaki en düşük fiyatı baz alıyor 1 avuç insan hayatsız gibi stok kovalayıp alabiliyor, Xbox eleştirirken piyasadaki tavan fiyatı ele alıyor.

Şunun tersi olsa biz gayet ucuza 2 sene garantili alıyoruz agaaa muhahaha diye gezerdiniz. Herhangi bir markanın fanboyu olduğun için bloklandın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 29 Ağustos 2022; 22:30:10 >

• ladro L kullanıcısına yanıt
    çok doğru yorum. ps5 satış işini galerici gibi yapmaya başladılar. bu zihniyetteki ülkeden ne beklersin ki zaten.

• yusufozz Y kullanıcısına yanıt

Sonyboy işte doğru bir düzlemde tartışamıyor sıkışınca xçöp ehehuehe

• auron1 A kullanıcısına yanıt
    1 sene önce sattım. fifa 22 de kasım kasım kasılıyodu. artık miladını doldurdu. ps4 slim daha iyi çalışıyor ondan ama o paraya çıkarsan da series s 2.el almak en uygun ve mantıklısı şuan.

• yusufozz Y kullanıcısına yanıt
    Evet çöp kardeşim. İndie oyunları oyna en güçlü donanımla gayet de çöp.

Edit: powerwash simulator oyna 120 fps 4K.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 29 Ağustos 2022; 22:42:29 >
  • Sony çöpünden tanrıya sığınırım.

• blackrether kullanıcısına yanıt
    Fifa 22'de nasıl kasılıyor? Yalanını yesinler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox şuan kral konsoldur.Oyuncu dostudur.Yatın kalkın xboxa dua edin.Şimdide gelmiş milleti eleştiriyor nankörler.Sony zamanında iyi söğüçledi bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 30 Ağustos 2022; 0:9:0 >
  • çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt
    basbaya kasıyor. kadro kurma görevlerini yaparken animasyonlarda göz göre göre fps düşüşü oluyor.ben çok fazla kkg yaptığım için çok net anlıyordum. 3-4 saat twitch canlı yayın izledikten sonra canlı yayınlar da bile drop başlıyordu. xbox fanıyım yıllardır kullandım ama birebir yaşadığım deneyimleri aktarıyorum. bir yerimden uyduracak halim yok yani.

• Tlg3 kullanıcısına yanıt

Tavsiye edilen satış fiyatı bu. Gel gör ki bu fiyata yok. 7000 liraydı bi ara herkes isim yazdırıyodu vatana falan. Kendi adamları alıyodu şirketlerin:) Öyle bi durum.

-Aklıma sadece ps5 al sat yaparak milyoner olan çocuk geldi.

• blackrether kullanıcısına yanıt

O oyunla alakalı, konsola optimizasyonla alakalı bir durum.Cihazda sorun yok.Bunu EA şikayet olarak yazmanız daha uygun.Aynı konsolda ne oyunlar çalışıyor.

• şu theking__2k adlı arkadaş beni bloklamış. Ne kadar doğru yorumlar yaptığımı anlıyorum böyle boş insanların beni blokladığını görünce.

Konsol alınca markanın savunucusu olan fakir zihniyetli insan bunlar. Xbox ps tarafı fark etmez, ps ye de xbox a da çöp diyen bu zihniyetteki acınası insanlar. Japonyaya gitse sony binasına temizlikçi olarak giremeyecek, kendisinin varlığından haberi olmayacak zenginler için burada onların avukatı gibi konuşuyor.

Umarım xbox gamepass e çatır çatır cod diablo warcraft age of empires falan gelir de görürsün powerwash simulatoru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 30 Ağustos 2022; 1:17:6 >
  • Nerede var bu fiyat göstersinler alalım 18 bin ₺ oldu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.