< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PlayStation Türkiye'den PS5'in fiyatıyla ilgili açıklama geldi: Yeni fiyat 13.199 TL (6. sayfa)
-
-
Şu Sony var ya, God of War gibi özel oyunlar hatrına dönüyor, yoksa Xbox Series S gibi yeni nesil olmasına rağmen bu kadar uygun bir cihaz varken ne eski nesilde olan PS4 Pro'nun, ne de kat kat pahalı olan PS5'in yüzüne bakılmaz.
Şimdi atlayanlar olur "Series S zaten PS4 Pro gücünde" diye, evet benzer güçte olabilirler fakat PS4 Pro'nun işlemcisi eski nesil, yani yeni nesil oyunlar PS4'den kesildiğinde PS4 Pro'dan da kesilecek fakat Series X ve PS5'e çıkan oyunlar yeni nesil işlemciye sahip Series S'e de çıkmaya devam edecek.
Edit: Ayrıca şu an yeniden kontrol ettim, PS4 Pro fiyatı da uçmuş gitmiş, 10.000 TL'ya vurmuş. Series S şu anda 6200 TL fiyatı ile çok daha cazip. Düz PS4 bile Series S'den pahalı, saçmalığın daniskası...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 30 Ağustos 2022; 22:51:19 >
-
Iyi ki geçen sene 4500 5000tl ye kulaklık + kamera + dijital sürüm almışım.
1 tane daha aldım sonra 2000tl üstüne bir toptancıya satmıştım.
Resmen zorddttt.
13 bin nedir ya konsol için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o roportajdan sonra bi ps5 parası kapmıştır kerata :)
-
17, 18 binlerden satiliyor nasil oluyor bu anlamadim
-
Arada yeniliyorlar stokları bulursan alırsın
-
Teknossa vatan vb mağaza zincirleri
-
Zaten 15 binden aşağıya satılmıyor idi. Simdi 20 olur.
Hepsiburada'da 16.830 TL'den başlıyor fiyatlar.
-
Resmi ps5 fiyatı = Resmi faiz. İkisini de bulamazsın.
Zaten alsan ne olacak ps 5 i oyunlar aşırı pahalı 400 500 800 900 gidiyor öyle sıkıntı ps5 almak değil ki sadece onu oyun oynamak amacıyla kullanmak da zengin olmayı gerektiriyor maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyunları alsan nolacak? elektriğe az önce yüzde 20 zam geldi.
harcanacak elektrik faturasını ödemekte zorlanırız artık.
sende series s yok muydu, xbox u satıp ps5 almışsın da 1-2 ay öncesine kadar series s i överken şimdi series x e sallıyorsun.
Arkadaşlar bi cihaz alınca onun kölesi olmayın. Ps5 alınca şirkette hisse almış olmuyorsun, 12 tf gücünü daha görmedik ayrıyetten. Milyarlarca dolar oyun şirketini boşuna almadılar, bethesda blizzard activision olsun. Hepsinin getirisi olacak.
Hellblade 2 gelecek mesela, 12 tf sonuna kadar kullanacak bir oyun. Bu oyunun ps tarafında rakibi olmayacak görsel olarak.
XboxyoutubeDebuted at The Game Awards 2021, watch the Senua’s Saga: Hellblade II gameplay reveal. Coming exclusively to Xbox and Windows PC from Ninja Theory. Captured in-game by the development team.https://www.youtube.com/watch?v=fukYzbthEVU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 1 Eylül 2022; 3:3:43 > -
Merhaba cek cak ile devam edilmez, nerde ise neslin ortasına yaklaşıyoruz hala düzgün Triple AAA oyunu yok. Sony 8/9 tane yeni nesil oyun çıkardı ve konsolu yok satıyor.
Hellblade 2 ye gelirsek, Sony tarafında da Unreal engine 5 ile yapılan oyunlar var. Spidarman 2 misal
Eğer neslin ortasına yaklaşıyorsak ps için başarısızlık bu satış rakamları. Daha doğru düzgün konsol üretemediler.
2022 zaten boş geçti xbox tarafında çünkü çoğu yapım 23 e ertelendi. 2023 starfield, redfall, stalker 2 vs yapımlar gelecek bakalım göreceğiz kaliteyi. Starfield son zamanların en büyük yapımı bu arada, ps nin herhangi oyunundan daha büyük bütçeye sahip bi oyun. Tutarsa devrim yapacak ki bethesda oyunları genelde büyük marka olur hep.
rekabet artsın oyuncular kazansın. rekabet olmazsa bu yenilenmiş eski oyunları kaktırıp dururlar remake diye konsol tarafı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 1 Eylül 2022; 9:11:44 > -
Dünya nın en kötü editörleri DH de toplanmış.
Daha güçsüz konsol ve daha pahalı konsol PS5’in özeti bu.
Zamanında AKK yi kaldırtan DH güruhu istese PS fiyatını MSRP ye indirtir toplu bir cimer şikayeti ile.
Her ne kadar almayı hiç düşünmesem de böyle bir toplu harekette bende destek olurum.
-
Xbox'ta oyun yok sattım. Para verip oyun oynayamadıktan sonra konsolun bir anlamı kalmıyor. Milletin aklıyla alay ediyorlar peppa pig falan getirip, sinirlendim sattım. İyi ki ps almışım diyorum şimdi. Çok fark var.
Zam gelse de senin elinde hiç değilse satmak için duran bir PS4 pro var. Oda geçen seneye kadar 4bin TL civarındaydı şimdi satsan 8-9 ediyor herhalde, o yüzden elinde hiçbir şey olmayanlar için daha sıkıntılı durum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O değil de tavsiye edilen satış fiyatında daha ürün bulamıyoruz. İnternette 15 binden başlıyor fiyatlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X