Şimdi Ara

PlayStation Türkiye'den PS5'in fiyatıyla ilgili açıklama geldi: Yeni fiyat 13.199 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
9.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet alıştı artık bu zam haberlerine. Asıl zam gelmezse şaşırıyoruz. Emeği geçenlerin Allah belasını versin.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Harbi dediğin gibi. Zam gelmediğinde donup kalıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her gün farklı birşeye zam geliyor Türkiye Zam Cumhuriyeti olsun ülkenin adı. Hala daha ekonomik istikrar diye milleti kandırırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3erkay98 3 kullanıcısına yanıt
    Xbox bedava sen de haklısın

• 13200 e nerde var ya söyleyinde biz alalım

• Zaten bu kadardı

• 3erkay98 3 kullanıcısına yanıt
    Xbox 500 Euro 17.500 resmi- Sony 550 Euro resmî 11-13 🤦‍♂️🤦‍♂️

• 5000 tlye konsol, 850 tlye 3 yil gamepass ultimate olduğunu düşünürsek, evet, 13k + oyunlar (1-1,5k)'ya göre bedava

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ülkede kötü giden herşeyin sorumlusu olan bir parti düşünün.

• Oyun oynamak isteyen bir şekilde elde eder ama yeni nesil izlemeyi seviyor zaten :) Ben şahsen izlemektense 10 yıllık laptop alır veya PS3 alırım. En kötü ihtimalle CS go ,Diablo 2 falan oynarım. Eski oyunlar daha güzeldi ki en azından sürükleyiciydi. Şuan ki oyunların çoğunu bir kaç saat oynayıp bir daha dönmüyorum. Epic falan da bolca oyun verdi, Steam Giftten de zamanında bolca kazandım. Açıkçası ömrümü harcasam bitiremem, bu kadar oyunu ve para da vermedim sayılır. Sadece 100 liralık bir sürü süper indirimli oyun almıştım , geçen yıl ve zam geleceğini fark edip uzun süredir istek listemde olan oyunları almıştım. İhtiyacınız yoksa bile sevdiğiniz oyunları paranız varsa alın ,diye forumdan uyarmıştım. O yıl olmadı ama bu yıl oldu , barizdi ki :)

-Bu arada PS4 var pc de 2019 da güncellemiştim en azından 3-5 yıl daha gideri var sonuçta 1080 Ti var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 29 Ağustos 2022; 20:10:13 >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi eski nesil oyunlar daha çok surukleyiciydi şimdi oyunların çoğu hypelaniyor içerik cop ve millet cildiriyor süper abı yaa diye eski nesil oyuncuların suan sinir krizi geçirdiği bir gerçek nerde o eski güzelim oyunlar şimdi butun oyunları seri çıkarıp para düşürme pesinde firmalar.

• 12bin liraya satan yerin linkini paylasir misiniz ben goremedim almak istiyorum sıfır satiliyor ise

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Aynen ayrıca bildiğin konsol da oyunlar da kazık , ne gerek var. Aç oyna mis gibi ömrülük oyunlar var, hala remaster olayı hikaye aç oyna. Remake olanların gene çoğu iyi de remaster fasafiso. Ayrıca Steam hesapları çok ucuz forumda hala onlarda uçmadan son kez uyarayım milleti. Almadan önce hesabın idsini sorgulatın steamdb'den en ucuz değerine bakın , o fiyata yakın değilse almayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 29 Ağustos 2022; 20:16:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirliva34

12bin liraya satan yerin linkini paylasir misiniz ben goremedim almak istiyorum sıfır satiliyor ise
    Stok kovalayacaksın kardeşim PS5 resmi fiyattan stoklara düştüğü an alınıyor. Lütfen şu karaborsa fiyatlarına bakıp şu fiyattan nerede falan demeyin adama gına geldi artık. Biz de uğraştık haftalarca en sonunda resmi fiyattan aldık.

• Microsoft Tr garantili Xbox Series X+30 ay game pass 8000 liraya mal etmiştim. Şuan TR garantili series x sadece 17000₺ olmuş. Bir de benim zamanımda ithalatçı garantiliden 200-300 lira pahalıydı sadece. Şimdi aradaki fark 4500₺ olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antinatalizm -- 29 Ağustos 2022; 20:17:46 >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Büyük Türkiye’de “batandaşın” haline bak :

Paran varsa

Temel gıda stokla,
    Deterjan stokla,
    Oyun stokla

Bir kesim var ki onlar da başka bir dünyada başka bir şey stokluyor.

• Yazık

• Bu fiyatlarla girilen resmi satis kanali neresi onu ogrenmek icin sordum aslinda bilsem oradan stok takip edecegim.

• Olsun. Bir nas suresi dinleriz geçer.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.