Şimdi Ara

Vita'nın Türkiye Fiyatı ve Çıkış Tarihi (749 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maşallah, 650 TL olucak denilmişti röportajda 650 TL falan olucak diyorlardı.

Şimdiden para biriktirmeye başladık hadi bakalım.
  • 2012'den önce yani. Bu yeni gelen Murat Cebeci mi ne, aynı anda çıkacak dememiş miydi? Bir işi beceremeyecek anlaşılan bu adam. Yazık oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 18 Ağustos 2011; 0:38:47 >
  • tv de vitada çok pahalı.
  • Murat cebeci calistigiM yere geldi bence sony e yakismayacak bilgisiz cahilin teki..acilen kovulup yerine baskasi alinmali..bu adamin birsey yapamayacagi tipinden bile belliydi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 18 Ağustos 2011; 0:51:29 >
  • Vitaya şimdilik gerek yok , elmaya devam .
  • Fiyatlar beklediğimden düşük.
  • Fiyati tr sartlarinda bir el konsolu icin cok yuksek..maddi imkani yuksek meraklilari haric kimse bir el konsoluna turkiyede ps3 parasi vermez..bu islerin icinde olan biri olarak 750 tl ye vita tr de cuvallar bunuda buraya yaziyorum mart-nisan 2012 de alinti yaparim..
  • Bugünden sonra en fazla bir tane daha Türkçe oyun görürüz o kadar. Adam ne fiyat konusunda ne de çıkış tarihi konusunda verdiği sözü tutabildi. Yazık. Özgür Kirazcı gibi biri varken yazık oldu. Neyse umarım Özgür Kirazcı Google'da iyidir ve daha iyi yerlere gelir.
  • PS Vita çıktığı gün alacaktım.Şimdi 3G+WiFi'liyi bu fiyata görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Big Boss

Fiyatlar beklediğimden düşük.

• Fiyatlar normal.Bir telefonun 2000 tl olduğu piyasada böyle bir el konsolu için çok çok ideal bir fiyat.Tabi tr fiyatına göre söylüyorum bunları.Dışardan daha ucuza alabiliriz bu cihazı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Fiyatlar normal.Bir telefonun 2000 tl olduğu piyasada böyle bir el konsolu için çok çok ideal bir fiyat.Tabi tr fiyatına göre söylüyorum bunları.Dışardan daha ucuza alabiliriz bu cihazı...

Katılıyorum.
  • vita nın oyun fiyatları ne kadar olacak acaba oda önemli
  • müzik film ihtiyacından ötürü alınabilir fakat bu fiyatlar pahalı.ayrıca medya oynatıcı tarayıcı ne durumda bilmiyoruz.fiyatda normal bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

vita nın oyun fiyatları ne kadar olacak acaba oda önemli

Konsol suan icin PS3'ten pahali olduguna gore , oyunlarda 75-120 tl arasi degisir kanaatindeyim
  • türkiye fiyatına hiç girmiyorum , sinirimi bozan şey abd de 250 dolar olan ürünün avp da 250 euroya satılması. sanki euroyla doların kuru aynı
  • Çıktıktan 1 1-5 yıl sonra almayı düşünüyorum,ilk çıktığında hem pahalı hem de oyun açısından tatmin etmiyor bu konsollar hepsinde böyle,x360,ps3 de dahil...
  • Sadece Uncharted için vita alacak değilim en azından ilk çıktığında. Zaten çok fazla seyahat eden birisi de değilim ediyor olsam bile Laptop ile o açlığımı giderebilirim şimdilik. Ayrıca vita da malum şekilde oyunları oynayabilmek için de beklemek gerek diğer türlü çok el yakabilir. Ayrıca fiyatı ben çok çok pahalı buldum ps3'ten nasıl oluyor da daha pahalı olabiliyor garip bir fiyatlama stratejisi. Sadece taşınabilirlik bu kadar para etmemeli.
  • PSP beni sıkmamıştı gayet iyi cihazdı tonlarca oyunu vardı . VITA'da en çok beklediği ürün fakat çıktığında almam 2012 ortası falan çünkü kırılması lazım ilk . El konsolunda orjinal kullanılmaz benim fikrimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Fiyatlar normal.Bir telefonun 2000 tl olduğu piyasada böyle bir el konsolu için çok çok ideal bir fiyat.Tabi tr fiyatına göre söylüyorum bunları.Dışardan daha ucuza alabiliriz bu cihazı...

Haberleşme cihazı ile el konsolunu bir tutma, cep telefonlarında farklı bir strateji izleniyor.Aynı zamanda vergisi vesairesi var bu iletişim cihazlarının.

Burda anlatılmak istenen olay, el konsolunun ps3 fiyatına denk oluşudur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.