Şimdi Ara

Vitamin ilacım yerine asit içtim tıpçılar bakabilir mi? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
6
Favori
15.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ameliyat kısmını ihtiyaç olursa konuşalım, siz şu anda dinlenmenize bakın. Aklım da sizde, gözüm üstünüzde olacak ben zaman zaman yazmak isterim size.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • D-Rock! D kullanıcısına yanıt

Çok çok teşekkürnederim, o kadar yardımcı oldunuz ki çok iyi hissettim. Onzaman 1 ay sonraki randevumda endoskopi sonucumu sizinle paylaşıp yine rahatsız edeyim sizi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmpreZaa xd kullanıcısına yanıt
    Hocam ne rahatsızlığı Allah aşkına, seve seve yardımcı olurum yeter ki iyi olun.

• Büyük geçmiş olsun

• Azstek kullanıcısına yanıt

Asitmiş.Kezzap farklı bir asit ama bu ilaçta baya güçlü ki deride çıkan siğilleri yok ediyor muhtemelen.Yani sağlıklı deriye sürerseniz yakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SenseiReki

Asitmiş.Kezzap farklı bir asit ama bu ilaçta baya güçlü ki deride çıkan siğilleri yok ediyor muhtemelen.Yani sağlıklı deriye sürerseniz yakar.

Evet ablam siğil ve mantar ilacı olarak kullanıyordu, direkt korozif madde olarak geçiyor

• Hocam toparlanmana sevindim sen yine de sesi kullanmaya kalkma kısık sesi zorlarsan kolay zarar verirsin vokalim az buçuk bilgim var randevun ne zamansa o güne kadar hiç konuşma doktor gerekeni yapar zaten neyse yine ucuz atlattın ileride çocuklarına anlatırsın zamanında asit içmiştim anasını satıyım diye

• 742617000027 7 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam, evet evet ses çıkmasına rağmen konuşmamaya çalışıyorum ne olur ne olmaz diye doktora bıraktım o işi, çocuklarıma anlatırım valla bilsinler ne yollardan geçtik :D

• Hocam son durumunuz ne oldu merak ettik

• Çok teşekkür ederim editledim, haberler çok şükür çok iyi :D

• Çok geçmiş olsun kardeşim.

• Geçmiş olsun. İyileşmenize gerçekten çok sevindim.

• Ben de beni düşünüp benim için sevinmenize çok mutlu oldum iyi ki varsınız o günlerimdeki buradan bulduğum desteği asla unutmayacağım çok çok teşekkür ederim.

• İmpreZaa xd kullanıcısına yanıt
    Tekrar geçmiş olsun gelişmeleri okudum inanın kendim iyileşmişim gibi sevindim. Siz yine de katı yemeyin bir süre daha.

Çok katı şeyler yemeyin atıyorum tost gibi. Sulu yemekler yiyin sürekli ekmeği bile yumuşatın en ufak bi tahriş etmesi iyileşme sürecinizi uzatır diye düşünüyorum. Doktor değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur.k U kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim zorlamamak için kahvaltıda genelde menemen öğle akşam da sulu yumuşak ev yemekleri yiyorum çok şükür ağrım olmadı şu ana dek

• Hocam büyük geçmiş olsun. Baya ibretlik bir olay yaşamışsın.

• İyileşmenize çok sevindim hocam geçmiş olsun tekrardan

• Son durum ne hocam tamamen iyileştiniz mi?

• Çok teşekkür ederim hocam sağ olun öğretmenlik yapıyorum sesim yerine geldi çok şükür hiç sorunum yok sağ olun var olun

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.