Sarı kantaron yağı kullanamıyorum, kortizon ilacım da olduğu için beraber alınmaları yasak, balkonda g0neş alıyorum çok teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vitamin ilacım yerine asit içtim tıpçılar bakabilir mi? (10. sayfa)
-
-
Çok çok teşekkür ederim, yiyip içtiğike kkat ederim o bem elimde de benim çekincem ve moralimi bozan şey ses sorunu aslında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük geçmiş olsun hocam.
-
çok aşırı zarar görnediyse zamanla toparlayacaktır. Uzun süreli sabıra ihtiyacın var. Sabret. Bende anal fissür ameliyatı oldum. 10 ay oldu iyileşemedim doğru düzgün. Şimdi de midem de fıtık çıktı yine ameliyat olmam lazım. :( Sınav dünyası işte napcan? :( Sabret elinden geleni yap. Zamanla yoluna girecektir her şey.
Çok geçmiş olsun size de hocam, sabrediyorum doktorlarım da öyle diyor
Çok geçmiş olsun hocam Allah şifa versin tez zamanda hiçbir şey yokmuş gibi normale dönersin umarım. Moralini yüksek tutmaya çalış çok daha kötüsü olabilirdi, su içebilmen iyi birşey zamanla toparlayıp yemek yemeye de başlarsın diye düşünüyorum. Bir de o anı düşünüp durma olan olmuş geleceğe odaklan ve kısa sürede toparlayacağım inancını taşı, tekrar geçmiş olsun.
Kortizon un da zararlari vardir dikkatli kullan.
-
Bugün su dışında bir şey içebildiniz mi hocam?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim bugün tanesiz tavuk çorbası içebildim, hapı yutabildim o yüzden taburcu ettiler. Doktor Hanım numarasını verdi o yüzden içim rahat. Hastane de zaten evime çok yakın bir şey olursa hemen gidebilirim. Kortizon mucize gibi ya, zararlarının farkındayım prospektüsünü de detaylıca okudum ama kortizon takıldığı an 1 saat içinde acım çok azalıyor. Toplamda 1 hafta kullanacağım kortizonu, azalarak bitecek son 2 gün yarım ve çeyrek tablet içeceğim.
Dostum istanbuldaysanız mide fıtıgı, anal fissur konularında uzman bir doktor tanıdığım var şükür ben kurtuldum..
çok geçmiş olsun umarım kısa sürede sağlığınıza sıhhatinize kavuşursunuz
-
Çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.
Ben de bir ara az su ile bir ilaç almıştım ve uyumuştum.
Sabah inanılmaz bir ağrı ile uyandım. Yutkunamıyor ve bir şey yiyemiyordum.
Biraz düşündükten sonra ilacın tam olarak mideye inmeden yemek borusunda kaldığını ve orayı derin bir şekilde yara yaptığını anladım.
Tedavim 3 ay sürdü. Bu nedenle sizi çok iyi anlıyorum.
İlaç alırken bol su ile almaya çok dikkat edin.
-
Çok geçmiş olsun hocam, İnşallah en yakın zamanda tamamen iyileşirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: M0nkey D. LuffyÇok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.
Ben de bir ara az su ile bir ilaç almıştım ve uyumuştum.
Sabah inanılmaz bir ağrı ile uyandım. Yutkunamıyor ve bir şey yiyemiyordum.
Biraz düşündükten sonra ilacın tam olarak mideye inmeden yemek borusunda kaldığını ve orayı derin bir şekilde yara yaptığını anladım.
Tedavim 3 ay sürdü. Bu nedenle sizi çok iyi anlıyorum.
İlaç alırken bol su ile almaya çok dikkat edin.
Size de geçmiş olsun hocam uyumadan önce hiç takılma hissetmediniz mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: izayoiSize de geçmiş olsun hocam uyumadan önce hiç takılma hissetmediniz mi?
Alıntıları GösterTeşekkürler.
İşten gelmiştim, yarı uyur halde içip hemen uyudum.
Bu nedenle hissetmedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: M0nkey D. LuffyTeşekkürler.
İşten gelmiştim, yarı uyur halde içip hemen uyudum.
Bu nedenle hissetmedim.
Alıntıları Gösterçok geçmiş olsun sizinki de büyük şanssızlık olmuş, şimdi nasılsınız tedavi bittikten sonra eskisi gibi oldu mu
-
quote:
Orijinalden alıntı: İmpreZaa xdçok geçmiş olsun sizinki de büyük şanssızlık olmuş, şimdi nasılsınız tedavi bittikten sonra eskisi gibi oldu mu
Alıntıları GösterTeşekkürler.
Zaman belirtmeyi unutmuşum. Yaklaşık 5 yıl oluyor.
Kalıcı hiç bir sorun olmadı.
Sizinde öyle olur umarım.
-
vay arkadaş ....
ben de 8 yaşındayken, küçük esans şişeleri olur, onun gibi içinde kolonya olan şişe zannedip, japon yapıştırıciyi yanlışlıkla kullandım, Allahtan elime döküp yüzüme götürürken yanma başlayınca farkedip durdum, yüzüme gözüme yapıştırsaydim, gitmişti sadaka vermek gerek düzenli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam okurken, zebani nerde çıkıcak siye okudum, hani o kadar üstüste hızlı gelişmiş ki negatif şeyler. gerçek değildir sandım. Çok geçmiş olsun, ben de küçükken annemin kola şişesine koyduğu çamaşır suyunu, su niyetine bir bardak içip, kardeşime de içirmiştim. hastanelik olmuştuk ama geçti işte. umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun sen de. takipteyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim, gerçekten büyğk şanssızlıktı ama şimdi evimdeyim diye midir bilmem iyi hissediyorum çok şükür. Acım da azaldı sanırım kortizondan dolayı yutmam da daha rahat. Akiam salatalık suyu içebildim, bir tek sesim kaldı canımı sıkan o da inşallah hallolacak umutlu bakıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X