Şimdi Ara

VİTARA vs DUSTER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
5.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.5 dci 4x4 şirket aracı duster kullanmış biri olarak söyliyeyim. arabayı kullanmadan önce çok kötü bekliyordum ama beklediğimden çok daha iyi buldum. bu dusterın çektiği kahrı hiç bir araba çekmez. ne kötü koşullarda, çamurda, batakta, yol olmayan yerlerde bile gidiyor. en ufak bir arıza, tıkırtı bişey görmedim. alt takım hiç sorun çıkarmadı (60 bin km). malzeme kalitesi tamam her yer sert plastik ama=sağlam. bu araba bir görev arabası. bir alman arabası malzemesi kalitesi gibi düşünmeyin. estetiği bile kötü. ama felaket iş görüyor.

vitara ise kullanmadım. görünüşü iç dış güzel. benzinli atmosferik motor zayıf torktan dolayı tam da yetmeyebilir. arazide hız değil ama güç lazım. şehir içinde, asfalt yolda kullanacaksam tasarımından dolayı vitara seçebilirdim. daha elit duruyor en azından. ama dağ, taş, ova çamur, dayanıklılık diyorsanız dizel duster derim. dusterın parça ve servis ağı daha yaygın. suzukinin internet sitesi bile yetersiz. kendi koşullarınıza göre seçim yapın.

• Resmen Duster i yerden yere nasıl vururuz konusu olmuş, bunca zaman satın alan kullanan vatandaş bilmiyor sanki daha iyisini daha güzelini almayı. Herşey bütçe ve fiyat/performans dengesinde bitiyor, adam kırsalda parçası bol ustası bol diye de alabilir, yada 2. elde elden çıkarması kolay, bakımı düşük, elektroniği az diyede tercih edebilir, bir sürü satın alma gerekçesi var, arıza çıkarmaz, bir çıkarır 2-3 ay parça bekleyince anlaşılır o iş.
  • Zaten Duster'ı kullananlar çok memnun, kullanmayanlar ve hicbir zaman satın almayacak olanlar hiç memnun değil.
    Enteresan gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni vitara 1.4 turbo 4*4 modelini (abime ait)satmış biri olarak şunu diyebilirim. 2 ay önce 30.000 bakımına serviste 650 civarı para ödemişti abim. ayrıca bakım fiyatında kampanya yoktu. 1.4 turbo arabayı yeterince iyi götürüyorudu. koltuk ısıtma ve adaptif hız sabitleme gibi güzel donanımlı arabayı dusterla kıyaslamam.duster fiyatının arabası olmaktan da çıktı. bu arada araba satılmaz diyenlere ilana koyduğu gün arabayı abim sattı ben bile şok oldum. artık piyasası olmayan araba yok!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.