Şimdi Ara

vites sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2000 model 206 xr sahibiyim. Arabama her nekadar ivmelenme performansı beni tatmin etmesed de aşığım. bir de takıntılı bir adamım. benim sorunum şu: araba özellikle soğuk aylarda ve araba ısınmadan önce 1. vitese çok zor geçiyor hatta 1. vitese geçirirken hafifce vites kolunu sağa ittirerek geçirebiliyorum. neyse yolacıkıyorum motor soğukken 2. vitese atarken kart diye bir ses geliyor içim acıyor ben de 2. vitesi yuvasına oturturken hafif bir direnç hissediyorum ve 1 sn bekledikten sonra rahatca geçiriyorum.araba ısındıktan sonra 2. vitesdeki problem ortadan kalkıyor. ancak 1 . vites kafasına göre bazen cok rahat geçiyor bazen de çok zor geçiyor. sanki önünde bir engel varmış gibi. baska balata 1 ay önce değişti 1. vitesdeki problem hafifce düzeldi gibi. ama 2. vitesde bağsettiğim sorun aynen devam ediyor. sonsoya gidiyorum orda arabayı lifte aldıklarında katıya yakın bir yağ sürüyolar biyere ama nereye anlamıyorum. sizce şanzıman yağı azalmış olabilirmi ya da sorun hakkında başka bir fikri olan benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar var mı varsa sorunu nasıl çözdüler. noolur bi yardım şimdiden çok teşekkürler.

• senkromeçlerde bir sorun var sanki..
  • Aracın sanzıman yagı muhtemelen uzun suredir degismemistir. Aracın sanzıman yagını degistirin. Eksilmis ve ya bozulmus olabilir. Yagı degistirdikten sonra bir daha deneyin yine yaparsa senkromenc arızasıdır.
  • arkadaşların dediği gibi nede tipo vardı oda öyle yapıyordu ama sattım arkadaşım ya yağın özelliği bozulmuş visikozitesi yeterli gelmiyo yani katılaşmış yada sekromen sarılarından bunları gözden gerttir bi sorun kalmaz ama baskı balata değişirken şanzuman açılmışken baktırsaydın keşke bidaha sokmek zorunda kalmazlardı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik vites problemi
    3 ay önce açıldı
    Megane 4 vites sorunu
    4 yıl önce açıldı
    DSG şanzıman ses sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.