Şimdi Ara

vitesi yanlış attım bi sorun olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vitesi düşürdüğünüzde yanlışlıkla debriyajı bırakırsanız ve motor rev limiterin üzerinde bir devire ulaşırsa motorda sıkıntı yaşanabilir. Haricinde şanzımandan gelen cırtlama sesi çok fazla problem oluşturmaz.
  • Megane II'de 4 ile R yanyana. Bide R için mandal olmadığından anlık olarak geriye takmaya çalıştım(yanlışlıkla). Hızım 50 falandı, bişey olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createemir -- 10 Şubat 2014; 21:43:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

araba sürmeyi yeni yeni öğreniyorum babam çalıştırmıyor kuzenim geldi iyi araba kullanır babamda verdi çalışalım diye neyse işte boş alanda sürüyorum dedim 2den 3e atmaya çalışalım vites değiştirmekte sıkıntı var bende attım ama 3 yerine 1e arabadan bi ses çıktı gacur gıcır korkuyom şimdi yeni almıştı qashqai daha 2000de sıkıntı olur mu?

hiçbişey olmaz için rahat olsun dostum
  • 3 direkt ileri itersin de ama sola çekip ileri iterken hiç mi bu böyle değildi bu demedin
  • Birşey olmaz ama fazla yaparsan birşeyler aşaya inecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı hissederek kullanırsan böyle bir sorun yaşamazsın, insanlık hali olabiliyor bazen dediğimi uygularsan bu hatanı telafi etmiş olursun. Nasıl dersen, debriyajı okşayacaksın onunla bütünleşeceksin baktın hızlı okşuyorsun kadın pardon araba aşırı devirlenir ateşlenir yığılır, bağırır sen debriyajı okşarken ayağını hissederek kontrollü ve yavaş çekersen az bağırır hemen anlar tekrar debriyajı diplersin böylece arabaya zarar vermemiş olursun Arabayı hissederek kullan, vitesi attım tamam çek debriyajdan o halleder diye düşünmeyeceksin.
  • renault 9 broadway
    renault 19 europa
    tata indigo sw

bu üç arabadada nerdeyse durma noktasına yaklaşınca atabiliyorum 1'e sen o hızda epey zorladın galiba tekrarlamazsan sorun olmaz zaten bozma moralini devam
  • 2.3 190e lerle adamlar 60 70 le giderken geriye takıyolar (!). bir şey olmaz bundan merak etme.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.