Şimdi Ara

Vitor Derbide Fernandao ile başlarsa ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bide +11 almış bune ferdi seviciliktir arkadaş gozunuzdemi yok son bursa maçından sonra halami savunuyorsunuz bu adamı 50 tane pozisyon geldi hiç birini atamadı robine hazirlatmiyorlarki %100 vitorun işi benim dediğim doğru diye bütün hinligi yapar profil bu çünkü sinsi herif defolup gitsede kurtulsak hep aziz yüzünden hasta herif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerbahçeliler temsili/değil
     Vitor Derbide Fernandao ile başlarsa ?
  • Hem şaşırırım hem şaşırmam,başımızda başka bir hoca olsa ''hadi ordan rvp oynar'' derdim ancak vitor pereira gibi cesur ve doğru bildiğini yapan bir hocamız olduğu için kimin oynayacağını kestiremiyorum

rvp son 2 ilk 11 oynadığı maç da gol atamadı malesef,olmaması da o kadar şaşırtmamalı bence

ferdi oynamış,rvp oynamış önemli değil,kazanmamız gerekiyor bu maçı,kazandıktan sonra forvet'de kadlec de oynasa bişey demem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Van persie oyun icinde ne yapiyor allah askina. Fernandao hic degilse kafa golleri atiyor veya rakibi rahatsiz ediyor kafa topu aliyor. Bu kadar yildiz yalayici olmayin fenerbahce herseyden ondedir

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/6/besiktas-3-2-fenerbahce-mac-ozeti

Baştan sona kadar izle. Senin kafa golü atan kazmandao'ya iyi bak. Kaçırdıklarına ve RVP'nin kafa vuruşuyla direkten dönen topa da iyi bak. Zira gözlerin bozuk.

• quote:

Van persie oyun icinde ne yapiyor allah askina. Fernandao hic degilse kafa golleri atiyor veya rakibi rahatsiz ediyor kafa topu aliyor. Bu kadar yildiz yalayici olmayin fenerbahce herseyden ondedir

Fernandao ayisini savunma kardes. Rakibi rahatsiz etse ne olur. Kafasi calismiyor adamin oyun zekasi yok. Van persie ye top atacak adam olmadigi icin su anda gol krali degil bu adam. Maclarda dikkat ediyor musun bilmiyorum ama cok guzel kosular yapiyor. Etrafina bakip goren olsa sampiyonduk su an.

• quote:

Alex koşmuyor diyen kafa yapısı işte bunlar

Messi CL de maç başı 8.7 km koşuyor bunlara sorsanız Messi yerine Kuyt tarzı tipler oynamalı
  • Fernandao ile başlamalı..

• Umuyorum ki Fernandao ile başlar

• 3 tane ön liberoyla oynuyorsun van persie ne yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KISACASD

Ulan ben bu maçı Persie için izleyeceğim. Oynatmazsa ve vitoru dövecekseniz beni de çağırın

Lan bu adam yıldız yıldız, tartışmaya kapalı. Adam resmen yıldızlara düşman. Bu yıldız düşmanlığı sizi başka yıldızlardan edecek ona seviniyorum o ayrı

Bu yorum arada kaynamasın.

"Lan bu adam yıldız yıldız, tartışmaya kapalı."

• quote:

Blockluymuşsun, artı alan yorumlarda gördüm. Bu ne saçma bir açıklamadır. İstatistik olarak RvP Fernandao'dan öndeki ki derbi diye tabir ettiğimiz maçlar, Van Persie gibi yıldızların ortaya çıkıp farklılık yarattığı maçlardır. Fernandao'yu durdurmak beşiktaş için kolay olur ama Van Persie'nin topla buluştuğunda yapacaklarını kestiremezsin. Bu tarz komplike oyunlar için aranan adamdır, defansı kaleye gömer, ha kapalı oyunu açamazsın o zaman oyun Fernandao'nun hakkıdır ancak derbiye Fernandao ile başlamak taktiksel anlamda özürlülükten başka bir şey olamaz ki Fernandao'da bu takımın as forveti olabilecek bir kapasitede yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Hem şaşırırım hem şaşırmam,başımızda başka bir hoca olsa ''hadi ordan rvp oynar'' derdim ancak vitor pereira gibi cesur ve doğru bildiğini yapan bir hocamız olduğu için kimin oynayacağını kestiremiyorum

rvp son 2 ilk 11 oynadığı maç da gol atamadı malesef,olmaması da o kadar şaşırtmamalı bence

ferdi oynamış,rvp oynamış önemli değil,kazanmamız gerekiyor bu maçı,kazandıktan sonra forvet'de kadlec de oynasa bişey demem

Pereira gibi egosu yüksek, sağı solu belli olmayan çapsız bir adam diyecektin dilin sürçtü herhalde.

• Van persie ne yapiyor ya diyen liseliler var gercekten.

Adam gol atmadigi maclarda bile en kotu ters tarafa kosulariyla digerlerine gol atma firsati veriyor.

Gercekten inanilmaz bir taraftar kitlemiz var.

• quote:

Hem şaşırırım hem şaşırmam,başımızda başka bir hoca olsa ''hadi ordan rvp oynar'' derdim ancak vitor pereira gibi cesur ve doğru bildiğini yapan bir hocamız olduğu için kimin oynayacağını kestiremiyorum

Iyi oynayan moskova maçının kadrosunu bozup bursada galibiyeti kacirmamizi sağlayan bu çapsız adam mı cesur? Cesur değil çapsız,egoist ve para için Arabistan'a bile gitmiş adamın tekidir.Van persie bu takım için nimettir,bizler takımı için konuşan taraftarıdır. Vitor ise sene sonunda bu takımdan umarım gidecek bi adamdır. Sende onun trolü olduğun için malzemezislikten sahte taraftarlığı bırakacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: emirnvyshrz

quote:

Iyi oynayan moskova maçının kadrosunu bozup bursada galibiyeti kacirmamizi sağlayan bu çapsız adam mı cesur? Cesur değil çapsız,egoist ve para için Arabistan'a bile gitmiş adamın tekidir.Van persie bu takım için nimettir,bizler takımı için konuşan taraftarıdır. Vitor ise sene sonunda bu takımdan umarım gidecek bi adamdır. Sende onun trolü olduğun için malzemezislikten sahte taraftarlığı bırakacaksın.

Güzel kardesim bursa macında cok iyi oynadı takım,ancak cok gol kacırdık maalesef,hocanın amacı hem ferdi'yi hem de rvp'yi iyi durumda tutmak,fernandao'nun bursa macında ilk 11 oynaması puan kaybının ana sebebi degildir,o gûn basiretimiz baglandı maalesef

Olayı rvp oynasın,ferdi oynasına cevirmemek gerekiyor,vitor pereira bu takımın basarılı olmasını hepimizden fazla istiyor,o nedenle bir sey yapıyorsa mutlaka kendince mantıklı sebepleri vardır,vitor pereira bizi sampiyon yapıp uefa'da da yarı final yapmamızı saglarsa seneye devam eder,ki bunu yapacağına inanıyorum

Vitor pereira çapsız falan degil dostum,bu adam fenerbahce'yi basarıya ulastıracak yıllardır aradığımız kan,bunu siz de anlayacaksınız insallah anladıgınız zaman cok gec olmaz

• quote:

quote:

quote:

Güzel kardesim bursa macında cok iyi oynadı takım,ancak cok gol kacırdık maalesef,hocanın amacı hem ferdi'yi hem de rvp'yi iyi durumda tutmak,fernandao'nun bursa macında ilk 11 oynaması puan kaybının ana sebebi degildir,o gûn basiretimiz baglandı maalesef

Olayı rvp oynasın,ferdi oynasına cevirmemek gerekiyor,vitor pereira bu takımın basarılı olmasını hepimizden fazla istiyor,o nedenle bir sey yapıyorsa mutlaka kendince mantıklı sebepleri vardır,vitor pereira bizi sampiyon yapıp uefa'da da yarı final yapmamızı saglarsa seneye devam eder,ki bunu yapacağına inanıyorum

Vitor pereira çapsız falan degil dostum,bu adam fenerbahce'yi basarıya ulastıracak yıllardır aradığımız kan,bunu siz de anlayacaksınız insallah anladıgınız zaman cok gec olmaz

Seninle ortak tek noktamız iyi oynadığımızi kabul etmemiz, fakat nolursa olsun son maçta gayet iyi oynayan bir oyuncuyu hiç bir sebeple kesemezsin.Gecen sene ki emenike olayı gibi olucak.Gayet iyi oynadığımız fakat ferdinin baskıdan kaçırdığı goller yüzünden bursa maçı yada bjk ilk maçı gibi şampiyonluk gidecek.Elinde rvp varsa form tuttuysa ki hoca da kabul etti yedeğe çekemezsin sen hariç 12 numara bile artık isyan etti.Tum FB li gazeteci adamlar bile artık karşı çıktı.Kabul et bu hocanın suçudur.Bak weboya,semihe her maç 70 den sonra girdiler belki 3-4 maç 90 dk oynadılar ama çatır çutur oynadılar yani kimse kusura bakmasın, son maçta şiir yazan adamı ferdi form tutacak diye kesemezsin kabul et.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Seninle ortak tek noktamız iyi oynadığımızi kabul etmemiz, fakat nolursa olsun son maçta gayet iyi oynayan bir oyuncuyu hiç bir sebeple kesemezsin.Gecen sene ki emenike olayı gibi olucak.Gayet iyi oynadığımız fakat ferdinin baskıdan kaçırdığı goller yüzünden bursa maçı yada bjk ilk maçı gibi şampiyonluk gidecek.Elinde rvp varsa form tuttuysa ki hoca da kabul etti yedeğe çekemezsin sen hariç 12 numara bile artık isyan etti.Tum FB li gazeteci adamlar bile artık karşı çıktı.Kabul et bu hocanın suçudur.Bak weboya,semihe her maç 70 den sonra girdiler belki 3-4 maç 90 dk oynadılar ama çatır çutur oynadılar yani kimse kusura bakmasın, son maçta şiir yazan adamı ferdi form tutacak diye kesemezsin kabul et.

Valla dostum normal bir forvete göre bakarsak evet lokomotiv macında forvetimiz iyi oynadı derim ancak bahsettigimiz kisi robin van persie,bu adam süperstar,bu adam cok büyük bir yıldız,ben ondan cok daha farklı bir performans bekliyorum

Ben van persie'den alex,drogba,sneijder gibi mac almasını,macta yıldız oldugunu gercekten hissettirmesini istíyorum,van persie saydıgım adamlardan eksigi olmayan bir adam

Yani rvp'nin lokomotiv macında oynadıgı oyun rvp'ye göre iyi falan degildi,rvp %50'sini verirse bu takımda degil hoca başkan bile kesemez onu,ancak biz rvp'den %5'lik halini gördük(izledigimiz 1700 dk boyunca)

Koskoca robin van persie'den bahsediyoruz dostum,aylardır programlarda rvp mi fernandao mu oynamalı diye konusuluyor,bunun nedeni rvp kesinlikle,simdiye kadar 10 kere formayı ferdi'den almalıydı

Kimse kjaer mi ba mi diye konusuyor mu?hayır cünkü ba o kadar iyi oynamasına ragmen kjaer her seferinde oynadıgı oyunla ben yıldızım mesajını veriyor

Ben rvp'den farklı seyler bekliyorum ve bu yüzden bu takımda en cok onu elestiriyorum,ferdi'yi fazla elestirmiyorum neden?cünkü fernandao'dan bi beklentim yok,kapasitesi belli

Rvp dedigim gibi potansiyelinin yarısını ortaya koysa o takımdan baskan bile kesemez onu,sen dersen ki hoca onu sürekli keser bu nedenle rvp'nin sucu yok,ben de söyle cevap veririm :"rvp cıksın 2 mac üst üste gol atsın(örnegin bjk ve sonraki mac) hoca yine yedek baslatırsa,hocayı en cok ben elestiririm,umarım anlatabilmisimdir derdimi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla dostum normal bir forvete göre bakarsak evet lokomotiv macında forvetimiz iyi oynadı derim ancak bahsettigimiz kisi robin van persie,bu adam süperstar,bu adam cok büyük bir yıldız,ben ondan cok daha farklı bir performans bekliyorum

Ben van persie'den alex,drogba,sneijder gibi mac almasını,macta yıldız oldugunu gercekten hissettirmesini istíyorum,van persie saydıgım adamlardan eksigi olmayan bir adam

Yani rvp'nin lokomotiv macında oynadıgı oyun rvp'ye göre iyi falan degildi,rvp %50'sini verirse bu takımda degil hoca başkan bile kesemez onu,ancak biz rvp'den %5'lik halini gördük(izledigimiz 1700 dk boyunca)

Koskoca robin van persie'den bahsediyoruz dostum,aylardır programlarda rvp mi fernandao mu oynamalı diye konusuluyor,bunun nedeni rvp kesinlikle,simdiye kadar 10 kere formayı ferdi'den almalıydı

Kimse kjaer mi ba mi diye konusuyor mu?hayır cünkü ba o kadar iyi oynamasına ragmen kjaer her seferinde oynadıgı oyunla ben yıldızım mesajını veriyor

Ben rvp'den farklı seyler bekliyorum ve bu yüzden bu takımda en cok onu elestiriyorum,ferdi'yi fazla elestirmiyorum neden?cünkü fernandao'dan bi beklentim yok,kapasitesi belli

Rvp dedigim gibi potansiyelinin yarısını ortaya koysa o takımdan baskan bile kesemez onu,sen dersen ki hoca onu sürekli keser bu nedenle rvp'nin sucu yok,ben de söyle cevap veririm :"rvp cıksın 2 mac üst üste gol atsın(örnegin bjk ve sonraki mac) hoca yine yedek baslatırsa,hocayı en cok ben elestiririm,umarım anlatabilmisimdir derdimi

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: Lord Joker

quote:

Orijinalden alynty: emirnvyshrz

quote:

quote:

Orijinalden alynty: emirnvyshrz

quote:

Hem ?a?yryrym hem ?a?yrmam,ba?ymyzda ba?ka bir hoca olsa ''hadi ordan rvp oynar'' derdim ancak vitor pereira gibi cesur ve do?ru bildi?ini yapan bir hocamyz oldu?u için kimin oynayaca?yny kestiremiyorum

rvp son 2 ilk 11 oynady?y maç da gol atamady malesef,olmamasy da o kadar ?a?yrtmamaly bence

ferdi oynamy?,rvp oynamy? önemli de?il,kazanmamyz gerekiyor bu maçy,kazandyktan sonra forvet'de kadlec de oynasa bi?ey demem

Iyi oynayan moskova maçynyn kadrosunu bozup bursada galibiyeti kacirmamizi sa?layan bu çapsyz adam my cesur? Cesur de?il çapsyz,egoist ve para için Arabistan'a bile gitmi? adamyn tekidir.Van persie bu takym için nimettir,bizler takymy için konu?an taraftarydyr. Vitor ise sene sonunda bu takymdan umarym gidecek bi adamdyr. Sende onun trolü oldu?un için malzemezislikten sahte taraftarly?y byrakacaksyn.

Güzel kardesim bursa macynda cok iyi oynady takym,ancak cok gol kacyrdyk maalesef,hocanyn amacy hem ferdi'yi hem de rvp'yi iyi durumda tutmak,fernandao'nun bursa macynda ilk 11 oynamasy puan kaybynyn ana sebebi degildir,o gûn basiretimiz baglandy maalesef

Olayy rvp oynasyn,ferdi oynasyna cevirmemek gerekiyor,vitor pereira bu takymyn basaryly olmasyny hepimizden fazla istiyor,o nedenle bir sey yapyyorsa mutlaka kendince mantykly sebepleri vardyr,vitor pereira bizi sampiyon yapyp uefa'da da yary final yapmamyzy saglarsa seneye devam eder,ki bunu yapaca?yna inanyyorum

Vitor pereira çapsyz falan degil dostum,bu adam fenerbahce'yi basaryya ulastyracak yyllardyr arady?ymyz kan,bunu siz de anlayacaksynyz insallah anladygynyz zaman cok gec olmaz

Seninle ortak tek noktamyz iyi oynady?ymyzi kabul etmemiz, fakat nolursa olsun son maçta gayet iyi oynayan bir oyuncuyu hiç bir sebeple kesemezsin.Gecen sene ki emenike olayy gibi olucak.Gayet iyi oynady?ymyz fakat ferdinin baskydan kaçyrdy?y goller yüzünden bursa maçy yada bjk ilk maçy gibi ?ampiyonluk gidecek.Elinde rvp varsa form tuttuysa ki hoca da kabul etti yede?e çekemezsin sen hariç 12 numara bile artyk isyan etti.Tum FB li gazeteci adamlar bile artyk kar?y çykty.Kabul et bu hocanyn suçudur.Bak weboya,semihe her maç 70 den sonra girdiler belki 3-4 maç 90 dk oynadylar ama çatyr çutur oynadylar yani kimse kusura bakmasyn, son maçta ?iir yazan adamy ferdi form tutacak diye kesemezsin kabul et.

Valla dostum normal bir forvete göre bakarsak evet lokomotiv macynda forvetimiz iyi oynady derim ancak bahsettigimiz kisi robin van persie,bu adam süperstar,bu adam cok büyük bir yyldyz,ben ondan cok daha farkly bir performans bekliyorum

Ben van persie'den alex,drogba,sneijder gibi mac almasyny,macta yyldyz oldugunu gercekten hissettirmesini istíyorum,van persie saydygym adamlardan eksigi olmayan bir adam

Yani rvp'nin lokomotiv macynda oynadygy oyun rvp'ye göre iyi falan degildi,rvp %50'sini verirse bu takymda degil hoca ba?kan bile kesemez onu,ancak biz rvp'den %5'lik halini gördük(izledigimiz 1700 dk boyunca)

Koskoca robin van persie'den bahsediyoruz dostum,aylardyr programlarda rvp mi fernandao mu oynamaly diye konusuluyor,bunun nedeni rvp kesinlikle,simdiye kadar 10 kere formayy ferdi'den almalyydy

Kimse kjaer mi ba mi diye konusuyor mu?hayyr cünkü ba o kadar iyi oynamasyna ragmen kjaer her seferinde oynadygy oyunla ben yyldyzym mesajyny veriyor

Ben rvp'den farkly seyler bekliyorum ve bu yüzden bu takymda en cok onu elestiriyorum,ferdi'yi fazla elestirmiyorum neden?cünkü fernandao'dan bi beklentim yok,kapasitesi belli

Rvp dedigim gibi potansiyelinin yarysyny ortaya koysa o takymdan baskan bile kesemez onu,sen dersen ki hoca onu sürekli keser bu nedenle rvp'nin sucu yok,ben de söyle cevap veririm :"rvp cyksyn 2 mac üst üste gol atsyn(örnegin bjk ve sonraki mac) hoca yine yedek baslatyrsa,hocayy en cok ben elestiririm,umarym anlatabilmisimdir derdimi

Nolursa olsun hoca iyice ?ans vermeli loko macyndandan sorna kesmese belki iyice gidicekti adam kesti sonra kötü oynady kabul et yorumlaryna saygy duyuorum ama bu konuda abartyyorsun vitor cok büyük hata yapty bursa maçynda ferdi 11 ile.

• Kimle başlarsa başlasın Beşiktaş yeneceği için problem değil.

• Sfred kullanıcısına yanıt
    Biliyor musun sırf o yüzden dışarıda maç izlemiyorum artık. Lokomotif maçını mecburen izledim tivibu yok diye. Ne küfürler edildi van Persie'ye. Fernandao olsa kafa pozisyonunda kafasıyla şut çekermiş filan. Acınacak durumda olanlar var gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.