Şimdi Ara

Vitor Derbide Fernandao ile başlarsa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler soru cok acık bu çapsız gene böyle bir şey yaparsa ne yaparsınız ?

• Oyle olacak zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Oyle olacak zaten

bazen yenilmemizi istiyorum sırf şu çapsız herif defolup gitsin diye derbidede böyle bi hata yaparsa tribünde artık tepkisini ağır koymalı
  • Van persie oyun icinde ne yapiyor allah askina. Fernandao hic degilse kafa golleri atiyor veya rakibi rahatsiz ediyor kafa topu aliyor. Bu kadar yildiz yalayici olmayin fenerbahce herseyden ondedir

• Fernandao başlayacak zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

Fernandao başlayacak zaten
    yemez diyecem ama adam tamamen zıt bi kişilik taraftarı karşısına alırmı alır ama sonu nasıl olur bilemem bizi portekizdekilerle karıştırmasında her maç sonu diyor yok böyle bir taraftar görmedim falan böyle bir şey yaparsa görür taraftarın ne yapacağını

hala ferdi oynasın diyenlerde var adam zütünü kaldıramıyor hızlı koşu özelliği yok topla iyi değil bu adama ceza sahasında önüne yuvarlayacan öyle atıcak artık o özgüvenide kaybolmuş zaten Rvp varken ferdi diyenler nasıl bi kafa anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

yemez diyecem ama adam tamamen zıt bi kişilik taraftarı karşısına alırmı alır ama sonu nasıl olur bilemem bizi portekizdekilerle karıştırmasında her maç sonu diyor yok böyle bir taraftar görmedim falan böyle bir şey yaparsa görür taraftarın ne yapacağını

hala ferdi oynasın diyenlerde var adam zütünü kaldıramıyor hızlı koşu özelliği yok topla iyi değil bu adama ceza sahasında önüne yuvarlayacan öyle atıcak artık o özgüvenide kaybolmuş zaten Rvp varken ferdi diyenler nasıl bi kafa anlamıyorum

Alıntıları Göster
    Elimizde Kate Upton var biz Kibariye'nin annesi için uğraşıyoruz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neto Fenerbahçe'de
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Alıntıları Göster
    BJK maçına okul açık kombine devir var ilgilenenler pmden ulaşsın
  • Rvp oynamali

• quote:

İyiydi bu aga

• DeaglePower kullanıcısına yanıt
    Rvp > fenerbahce

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

Rvp > fenerbahce
    eskidendi o....
  • DeaglePower kullanıcısına yanıt
    Van Persie size fazla zaten alın Anadolu topçusu Fernandao ile oynayın,adam zaten düzenli oynayamadı ki bir şeyler yapsın,oynadığı süre içindede,sadece pas alış verişi tekniği bile adamın kalitesini gösteriyor görmek isteyene.Vitor Sayesinde RVP tartışılır oldu şaka gibi gerçekten.Adam zaten Moskova deplasmanında bilerek oyunda tuttu o ağır iklimde,fizik mücadelenin ön plana çıkacağı belliyken RVP'nin yetersiz olduğunu göstermek istedi,elenme uğruna üstelik ,fiziken tam yeterli değil RVP ama büyük maçların özelliklede İstanbulda ki maçların oyuncusu ..RVP sadece bizim ülkemizde vede FB'de tartışılıp yedek kalır.Tıpkı daha önce Anelka ve Ortega'nın yedek kaldığı gibi..
  • Vallaha bu vasifsizdan her şey beklenir

Portekizce torpilinden oturu Alves, Nani, Ferdi, Souza garanti zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

Vallaha bu vasifsizdan her şey beklenir

Portekizce torpilinden oturu Alves, Nani, Ferdi, Souza garanti zaten.
    Ulan ben bu maçı Persie için izleyeceğim. Oynatmazsa ve vitoru dövecekseniz beni de çağırın

Lan bu adam yıldız yıldız, tartışmaya kapalı. Adam resmen yıldızlara düşman. Bu yıldız düşmanlığı sizi başka yıldızlardan edecek ona seviniyorum o ayrı
  • İlk maç keşke RvP ile başlasaydı, Ersan fiziğiyle bozardı diyordum. Sonra Ferdi'nin kaçırdığı toplardan sonra iyi ki Rvp ounamamış dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

İlk maç keşke RvP ile başlasaydı, Ersan fiziğiyle bozardı diyordum. Sonra Ferdi'nin kaçırdığı toplardan sonra iyi ki Rvp ounamamış dedim
    Vitor ' un adını ağzınıza alırken dikkat edin.

1- Adam filozof.
    2- Futbol dahisi
    3- Porto'yu şampiyon yaptı, Jesus' u tokatladı, gittiğinden beri Porto şampiyon olamadı.
    4- Olympiakos ' u şampiyon yaptı.
    5- Yıldızlarla çalıştı.
    6- Avrupadaki büyük başarılarından sonra futbolun beşiği AHLİ kulübünde büyük başarılara imza attı ve kendisine SİR ünvanı verildi.
    7- Fernandao Robin Van Persie' den daha iyi.
    8- Fernandao daha faydalı.
    9- Fernandao gol kralı.
    10- Fernandao fizik gücünü iyi kullanıyor.
    11- Ceza sahasında öyle abanıyorki top kaleyi tutarsa kesin gol.
    12- Çok gol kaçırıyor olabilir ama iyi golcü gol kaçırır, meyve veren ağaç taşlanır, kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş.

Fernandao, Vitor, Nani filan bizim için büyük şans, lütfen kıymetini bilelim.

• quote:

kate uptonın cikcikleri de gördük kibariyenin annesinden hallice

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Vitor ' un adını ağzınıza alırken dikkat edin.

1- Adam filozof.
    2- Futbol dahisi
    3- Porto'yu şampiyon yaptı, Jesus' u tokatladı, gittiğinden beri Porto şampiyon olamadı.
    4- Olympiakos ' u şampiyon yaptı.
    5- Yıldızlarla çalıştı.
    6- Avrupadaki büyük başarılarından sonra futbolun beşiği AHLİ kulübünde büyük başarılara imza attı ve kendisine SİR ünvanı verildi.
    7- Fernandao Robin Van Persie' den daha iyi.
    8- Fernandao daha faydalı.
    9- Fernandao gol kralı.
    10- Fernandao fizik gücünü iyi kullanıyor.
    11- Ceza sahasında öyle abanıyorki top kaleyi tutarsa kesin gol.
    12- Çok gol kaçırıyor olabilir ama iyi golcü gol kaçırır, meyve veren ağaç taşlanır, kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş.

Fernandao, Vitor, Nani filan bizim için büyük şans, lütfen kıymetini bilelim.

Alıntıları Göster
    Van Persie psikolojik olarak tam toparlandı diyoruz. Vitor dehası öyle bir şey yapıyor ki adamın moralini alt üst etmeyi başarıyor. İçerideki Moskova maçında çok iştahlı oynadı tek eksiği goldü. Ama atılan 2 golde Josef e açtığı boşluklar sayesinde oldu. Sonra ne mi oldu Bursa maçı adam yedek , moral motivasyon yine yerlerde doğal olarak. Beşiktaş maçındada Fernandao yu oynatacağı yüzde 1 milyon diyebiliriz. Zaten dikkat ettiyseniz buna zemin hazırlamak için persie yi lokolatif maçında 90 dakika oynatıp ferdiyi almadı oyuna. Bu vitor tam bir çakal ama takıma zararlı bir çakal.

• quote:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.