Bildirim
Vivaz mı x8 mi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Vivazın donanımı daha iyi bence onu almalısın , x8 android ama donanımı düşük olduğu içn tam performans alamazsın 2.2 gelse iyi olur ama gelmezse pek de iyi seçim olmaz yada custom rom kurarsın ne kadar stabil olur bilemem ,
2.el x10 alabilirsin 600 civarı var
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3022&idPhone2=3403 -
2.ele hiç bulaşmak istemiyorum açıkçası. sıfır alıp eskiyene kadar kullanıyorum. x8 androidi 2.1 e kadar upgrade yapılabilir diyor. donanımı vivazın daha iyi diyorsun. peki symbian ile android arasındaki temel farklar nelerdir ?quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
Vivazın donanımı daha iyi bence onu almalısın , x8 android ama donanımı düşük olduğu içn tam performans alamazsın 2.2 gelse iyi olur ama gelmezse pek de iyi seçim olmaz yada custom rom kurarsın ne kadar stabil olur bilemem ,
2.el x10 alabilirsin 600 civarı var
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3022&idPhone2=3403
ayrıca öyle deli gibi teknoloji çılgınıda değilim telefona 3 5 uygulama atılsın, kamerası iyi çeksin, müzik film alsın oynatsın, internete çok rahat gireyim, bana bu yeter yani.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tegmentnr
2.ele hiç bulaşmak istemiyorum açıkçası. sıfır alıp eskiyene kadar kullanıyorum. x8 androidi 2.1 e kadar upgrade yapılabilir diyor. donanımı vivazın daha iyi diyorsun. peki symbian ile android arasındaki temel farklar nelerdir ?
ayrıca öyle deli gibi teknoloji çılgınıda değilim telefona 3 5 uygulama atılsın, kamerası iyi çeksin, müzik film alsın oynatsın, internete çok rahat gireyim, bana bu yeter yani.
Alıntıları Gösterquote:
Bunlar için sana Vivaz yeterli , dokunmatiği Rezistif sorun olurmu ? 5800 ile aynı gibi
-
hocam 5800 gibiyse çok zor oluyor onlar ya... alışıcaz artık napalım.quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10quote:
Bunlar için sana Vivaz yeterli , dokunmatiği Rezistif sorun olurmu ? 5800 ile aynı gibi
Alıntıları Göster
-
alisilinca alisiliyor ama sonra eline x10 alinca moralin bozuluyor.. Yunus un x10 da oyle olmustu bana -
X8 güzel telefon -
quote:
Orijinalden alıntı: Eray89
alisilinca alisiliyor ama sonra eline x10 alinca moralin bozuluyor.. Yunus un x10 da oyle olmustu bana
Eray 1 haftalığına değişelim telefonları , 12 MP diye hava atarım -
Vivaz o zamanquote:
Orijinalden alıntı: tegmentnr
2.ele hiç bulaşmak istemiyorum açıkçası. sıfır alıp eskiyene kadar kullanıyorum. x8 androidi 2.1 e kadar upgrade yapılabilir diyor. donanımı vivazın daha iyi diyorsun. peki symbian ile android arasındaki temel farklar nelerdir ?
-
quote:
quote:
alisilinca alisiliyor ama sonra eline x10 alinca moralin bozuluyor.. Yunus un x10 da oyle olmustu bana
Eray 1 haftalığına değişelim telefonları , 12 MP diye hava atarım
ciddiysen olabilir aslinda
-
quote:
quote:
quote:
Eray 1 haftalığına değişelim telefonları , 12 MP diye hava atarım
ciddiysen olabilir aslinda
bi gün ayarlarız bu aralar para yok, bende satio'yu görmüş olurum
-
olur kardesim ben satio yu satarsam x10 u sat bana -
quote:
olur kardesim ben satio yu satarsam x10 u sat bana
nolabilir , arc alıcam -
quote:
quote:
nolabilir , arc alıcam
ben ne demişim sen ne yazmıssın ama arc alıcagını biliyordum zaten yeni avatar kıyak olmus
-
Hıım, burasi sonyericssoncu dolu galiba. bende emektar K790dan vazgeçemiyorum:) ama satio biraz hoşuma gitti doğrusu nasil bi cihaz? Eray usta. Üstadlar. -
quote:
quote:
quote:
nolabilir , arc alıcam
ben ne demişim sen ne yazmıssın ama arc alıcagını biliyordum zaten yeni avatar kıyak olmus
Tamam ışte olm ben arc alcam zaman x10u saticam sen alırsın
Eyvallah
-
Vivazquote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10quote:
quote:
quote:
nolabilir , arc alıcam
Eyvallah
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: DARBE
Hıım, burasi sonyericssoncu dolu galiba. bende emektar K790dan vazgeçemiyorum:) ama satio biraz hoşuma gitti doğrusu nasil bi cihaz? Eray usta. Üstadlar.
senin satio dan beklentilerin neler? sen söyle ben teker teker cevaplarım satio da o beklediklerin varmı diye..
quote:
Eyvallah
anlastık ama eskitme telefonu sana nasıl yolladıysam öyle istiyorum
-
Kamera 12 mp sanirim üstüne tel yoktur bu konuda. Muzik dedin mi sonyericsson olmasi yeter. Ekran nasil dokunmatigi iyi mi? Işlemcisi, rami, belleği ne kadar? Internet performansı nasil flaş oynatıyor mu? Resimlerde guzel duruyor cihaz şık mı? Türkiye'ye gelmedimi yurt dışı kaynaklimı bulunuyor? Bunları yanıtlarsan sevinirim. -
Benzer içerikler
- asker telefonu internetli
- samsung a15 alınır mı
- spot telefon ne demek
- iphone 14 alınır mı
- pttavm telefon alınır mı
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
- telegramda video izleme
- play protect nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X