Şimdi Ara

Vivaz mı x8 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon alacağım ve bütçem sınırlı , öğrenciyim, x10 a malum para yetmemekte...

vivaz aslında çok ilgimi çeken bir telefon kamerasıyla olsun vs. ancak tek takıldığım konu symbian olması.
    x8 androide sahip.

artılarıyla eksileriyle yardımcı olabilir misiniz? hangisi daha iyidir ?

• Vivazın donanımı daha iyi bence onu almalısın , x8 android ama donanımı düşük olduğu içn tam performans alamazsın 2.2 gelse iyi olur ama gelmezse pek de iyi seçim olmaz yada custom rom kurarsın ne kadar stabil olur bilemem ,

2.el x10 alabilirsin 600 civarı var

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3022&idPhone2=3403
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Vivazın donanımı daha iyi bence onu almalısın , x8 android ama donanımı düşük olduğu içn tam performans alamazsın 2.2 gelse iyi olur ama gelmezse pek de iyi seçim olmaz yada custom rom kurarsın ne kadar stabil olur bilemem ,

2.el x10 alabilirsin 600 civarı var

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3022&idPhone2=3403
    2.ele hiç bulaşmak istemiyorum açıkçası. sıfır alıp eskiyene kadar kullanıyorum. x8 androidi 2.1 e kadar upgrade yapılabilir diyor. donanımı vivazın daha iyi diyorsun. peki symbian ile android arasındaki temel farklar nelerdir ?

ayrıca öyle deli gibi teknoloji çılgınıda değilim telefona 3 5 uygulama atılsın, kamerası iyi çeksin, müzik film alsın oynatsın, internete çok rahat gireyim, bana bu yeter yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: tegmentnr

2.ele hiç bulaşmak istemiyorum açıkçası. sıfır alıp eskiyene kadar kullanıyorum. x8 androidi 2.1 e kadar upgrade yapılabilir diyor. donanımı vivazın daha iyi diyorsun. peki symbian ile android arasındaki temel farklar nelerdir ?

ayrıca öyle deli gibi teknoloji çılgınıda değilim telefona 3 5 uygulama atılsın, kamerası iyi çeksin, müzik film alsın oynatsın, internete çok rahat gireyim, bana bu yeter yani.

Alıntıları Göster
    quote:

Bunlar için sana Vivaz yeterli , dokunmatiği Rezistif sorun olurmu ? 5800 ile aynı gibi

• quote:

quote:

Bunlar için sana Vivaz yeterli , dokunmatiği Rezistif sorun olurmu ? 5800 ile aynı gibi

Alıntıları Göster
    hocam 5800 gibiyse çok zor oluyor onlar ya... alışıcaz artık napalım.

• alisilinca alisiliyor ama sonra eline x10 alinca moralin bozuluyor.. Yunus un x10 da oyle olmustu bana
  • X8 güzel telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

alisilinca alisiliyor ama sonra eline x10 alinca moralin bozuluyor.. Yunus un x10 da oyle olmustu bana

Eray 1 haftalığına değişelim telefonları , 12 MP diye hava atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tegmentnr

Vivaz o zaman
  • quote:

quote:

alisilinca alisiliyor ama sonra eline x10 alinca moralin bozuluyor.. Yunus un x10 da oyle olmustu bana

ciddiysen olabilir aslinda

• quote:

quote:

quote:

ciddiysen olabilir aslinda

bi gün ayarlarız bu aralar para yok, bende satio'yu görmüş olurum

• olur kardesim ben satio yu satarsam x10 u sat bana
  • quote:

olur kardesim ben satio yu satarsam x10 u sat bana

nolabilir , arc alıcam
  • quote:

quote:

nolabilir , arc alıcam

ben ne demişim sen ne yazmıssın ama arc alıcagını biliyordum zaten yeni avatar kıyak olmus

• Hıım, burasi sonyericssoncu dolu galiba. bende emektar K790dan vazgeçemiyorum:) ama satio biraz hoşuma gitti doğrusu nasil bi cihaz? Eray usta. Üstadlar.
  • quote:

quote:

quote:

nolabilir , arc alıcam

ben ne demişim sen ne yazmıssın ama arc alıcagını biliyordum zaten yeni avatar kıyak olmus

Tamam ışte olm ben arc alcam zaman x10u saticam sen alırsın

Eyvallah

• quote:

quote:

quote:

quote:

nolabilir , arc alıcam

Eyvallah

Alıntıları Göster
    Vivaz

• quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

Hıım, burasi sonyericssoncu dolu galiba. bende emektar K790dan vazgeçemiyorum:) ama satio biraz hoşuma gitti doğrusu nasil bi cihaz? Eray usta. Üstadlar.

senin satio dan beklentilerin neler? sen söyle ben teker teker cevaplarım satio da o beklediklerin varmı diye..

quote:

Eyvallah

anlastık ama eskitme telefonu sana nasıl yolladıysam öyle istiyorum

• Kamera 12 mp sanirim üstüne tel yoktur bu konuda. Muzik dedin mi sonyericsson olmasi yeter. Ekran nasil dokunmatigi iyi mi? Işlemcisi, rami, belleği ne kadar? Internet performansı nasil flaş oynatıyor mu? Resimlerde guzel duruyor cihaz şık mı? Türkiye'ye gelmedimi yurt dışı kaynaklimı bulunuyor? Bunları yanıtlarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

Kamera 12 mp sanirim üstüne tel yoktur bu konuda. Muzik dedin mi sonyericsson olmasi yeter. Ekran nasil dokunmatigi iyi mi? Işlemcisi, rami, belleği ne kadar? Internet performansı nasil flaş oynatıyor mu? Resimlerde guzel duruyor cihaz şık mı? Türkiye'ye gelmedimi yurt dışı kaynaklimı bulunuyor? Bunları yanıtlarsan sevinirim.

ilk kamerasından baslıyım.. tamam 12mp ama bu tabiki cok da kaliteli olucagı anlamına gelmiyor. asagıya kendi cektigim birkac resmi ekledim farklı ortam şartlarında farklı türlerde cektim kararı sen ver.. bana kalırsa renklerde sorun yok ama görüntüler pek keskin degil.

müzik konusunda yetersiz buluyorum ben telefonu. medya oynatıcısı falan mükemmel ama ses biraz kaliteden yoksun ve yeteri kadar yüksek degil.

ekran dokunmatigi 5800 dan biraz iyi.

internet performansı gercekten cok iyi tam flash destegi yok ama sıkıntı yaratmıyor. youtube falan sorunsuz izleniyor veya vatancomputer ın anasayfasındanki flash görüntüler sorunsuz görüntüleniyor..

işlemcisi 600MHz ram 256mb ve donanım konusunda hiçbir sıkıntı yok cihaz gayet stabil. kullanıcıya ayrılan ram 150mb civarı. 5800 da toplam ram 128mb. gerisini sen düsün 256mb bile fazla bu cihaza. hiçbir zaman ram i agzına kadar dolduramadım zaten..

kendi belleği 128mb. ikinci ellerde genelde yanında 8gb lık micro sd hc kart oluyor.

cihaz resimlerdekinden çok daha şık. birde kamera kapagını kaydırınca içeriden gelen mavi ışık ayrı bir tat katıyor. eline alan fotograf makinesi sanıyor zaten

türkiyeye hiç gelmedi gelenlerde yurt dısı ürünüdür.

gündüz makro modu

gündür otomatik mod

gece manazara modu (flaş kapalı)

gündüz otomatik mod

zifiri karanlık makro modu (touch focus) jelatindeki 5 tane simgenin oldugu beyaz yere odakladım telefonu.

bu da gece modu gibi bişeydi unuttum adını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 27 Nisan 2011; 10:06:42 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.