Şimdi Ara

VIVIDENT VS FIRST HANGISI ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar marketten sakız alcam ama 3 ocak 2009 dan beri karar veremiorum. vivident mi first mi ?? hangisini önerirsiniz hangi sakızını önerirsiniz??
    first mü vivident mi eğer önerirseniz big babol mudur nedir o yda ülker sakız ? valla ben karar veremiom geçenlerde migrosta aynı vitrine 34 dk takılmışım öle. tel çalmşş duymamış o derece yanii. yardımcı olursanız sevnirim hangi sakızı satın alacağım konusunda.. teşekkür ederim saygılaar. bide bitiremezsem 2.elde rahat satabileceğim bişey olsun....

• first karpuzlu al ben ondan aliorm icinde alkol var galiba ama cok guzel onu tavsiye ederim 34 dk dusunmene gerek yok
  • ama o 2.eelde satarken problem çıkarır.bana daha sade birşyler lazım. hem ona o kadar paravermek gereksz. acba 2.el sitelerinden shaibinden temiz bakılmış mı arasam. 250.000 çene ısırığından düşük olsun yeter... yada 0 çene ısırığı olsunki biz çiğneyelim
  • bana kalırsa yerdeki sakızları almak daha mantıklı ve ekonomik aynı zamanda da doga dostu BUNDAN SONRA LUTFEN SAKIZ URETIMI DURSUN!!!!!!!!!!!
  • keloğlan al
  • yaw kardeş şimdi onların içleri pis oluyor. keloğlan markasını bilmiorum. arap sakızı mı alsam.hemucuz hemde 2.eli fena değil. özel bir alıcı kitlsi var.... para önemli valla yannş sakız seçimi yapmak istemiorum :D
  • bana kalırsa sakız alma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nese şu şaka sıktı .D bu fourumu nasıl silcem şmdi d:
  • bu mesaj sayısı neden artmıyooooooooooooooooooooooo
  • artıo ama gözkmüorr arkdaşm bendede artmıodu ama teğmen oldum
  • premium almayan üyelerin konu dışına attığı mesajlar mesaj sayısına fayda sağlamıyor.
  • burak adminmisin
  • konu disi derken
  • bu forum konu disi seçeneği ile yapldı... öle düşün konusu bellli forumlarda oluomş
  • Ben çiğner geçerim polemiğe girmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turboege

burak adminmisin

bırakalı uzun zaman oldu
  • e çiğneynce 2.el piyasasnda satmıonmu hocam ben alıcam büyük ihtimlle yarn ama satışta problem olmaz umarm hangisitede satablirim ? 2.el sakız sahibindden az çiğnennmiş
  • silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumurta34 -- 16 Mayıs 2020; 18:24:23 >
  • arkadaşım o zaman sapıtık konulara yorum yazmassın adı üstünde konu dışı konusu olmayan. bunun giibi birsüürü knu var mizah vb... bu da bir espri konusu. eğer istemiyorsann bişi yazmassın
  • insanlar artık napsamda başkalarını eleştrsem dior. araba forumunda bile küfrediolar. sadece eleştri eleştri eleştri..... insanlar hiç kendilerine bakmıyolar bide milleti eleştriyolar.. sanki kendileri hiç saçma sapn şelere gülmemiş gibi. bu site forum sitesi yemekteyiz giibi agresif insanların bşkalarını eleştrmekten başka bişi yapmadğı bir program vb. deil. eer briilerini eleştrmek istiyosan chat sitelerine gir orda elalemi eleştr.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.