< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vivo X200 Pro ve Pro Mini tanıtıldı: Her yönüyle iddialı (2. sayfa)
-
-
Gelse de imei işi olmaz mediatek işlemcide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TechTabletsyoutubeVivo X200 Pro Camera Comparison test against the Samsung S24 Ultra and iPhone 16 Pro Max. Side-by-side video, ultrawide footage, zoom cameras, selfies, vlog, and audio all compared. Vivo X200 Pro camera testhttps://www.youtube.com/watch?v=I_grvsJfPYA
S24 ultra ve 16pm den daha iyi bir kamerası var
-
Mini türkiye ye satişi yok diyor arkadaş yazik olmuş,ama youtube deki kamera karşilaştirmalari ezip gecmiş demiyelim de baya iyi performans vermiş helal olsun..vivo ve honor piyasa da oldugu sürece xiaomi ve samsung için büyük alternatif.
Vivo 200pro mini 187 gr 5700mah 8.2mm
Honor x9b 185 gr 5800mah 7.98 mm.
Honor x9b den yazıyorum bu mesajı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 15 Ekim 2024; 18:3:36 >
Siz çok yanlış anlamışsınız
Yani Honor X9b Pro Mini'den yazıyorsunuz
Buradakilere bir şey anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor maalesef.
Vivo kullanmayan lütfen bu markaya laf atmasın, ben yıllarca hep ön yargı ile baktım. X90 pro kullanmaya başlayınca yılların samsung s, note ve fold serisi kullanan ben artık yoluma vivo x ve x fold serisi ile devam edecem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesajda anlatmak istenilen,"Bak daha da hafif ve donanim olarak üst düzeyde olmamiş olsa da iş görücek hafif cihaz da var bu kadar para vermeye baymaya gerek yok"demek isteniliyor sanirim:) Bu mantik iken honor 90 183 gr yeterliymiş sana:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 15 Ekim 2024; 20:54:27 >
Vivo gerçekten çok iyi gerek arayüzü gerek donanımı miniyide çok beğendim bazi markalar gibi bazı özellikleri sadeye proya koyalım miniyi kırpalım diye düşünmemişler.
Mini niyeyse benim de çok hoşuma gitti, Türkiye'ye satışa gelirse incelemek isterim.
-
Mini modeli pixel 10 pro çıkana kadar satıldığı ülkede segmentini domine eder..
Uzun zamandır heyecanlandığım bir telefon olmamıştı. Ama bu modelin mini olanı tam aradığım cihaz. Şuan mi 13 kullanıyorum. Gelirse eğer mini olanı direk geçerim diyebilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X