Şimdi Ara

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
43
Favori
14.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yanlış anlama lakin bu anlayışla ömür bitmez. Vivo x100 pro kırıldı ve bunun da kırılması yakındır. Dünyadan bi haber yaşamayalım lütfen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıldırım Kemal kullanıcısına yanıt

IMEI haberlerini takip etmiyorum hocam kirildiysa kırılmasını beklesin arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Merhaba yok ben daha almadım.s25 ve msgic 7 pro yu bekliyorum

• FrankGallagherx kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum

• muritu kullanıcısına yanıt
    10 gündür kullanıyorum sıkıntısız

• S23U vs S24U kullanıp da bu telefona geçen arkadaşlar biraz deneyimlerinden bahsedebilirse iyi olur. Kamera anlamında değil. Telefonun menüsü, yazılım, çevre birimleri kulaklık akıllı saat vs kullanımı anlamında. Kamera üstünlüğü zaten ortada

• Ben de x200pro alma arefesindeyim ama telefon menüleri ayarlar vs anlamında kararsız kaldım

• ykuru Y kullanıcısına yanıt

S25 i bende bekliyordum ama beklentilerimi karşılamayacak gibi,honor ve vivo kamera olarak hemen hemen aynı olacak gibi;tasarım ve marka algısı olarak vivoyu daha başarılı bulduğum için honor u beklemedim

• basarbulut kullanıcısına yanıt

Bende s23 ultra kullandım 2 yıl ve çok memnundum;sizin merak ettiklerinizi bende çok düşündüm ama ya herro ya merro deyip aldım dün artık hayırlısı:) kamera olarak s23 ultra dan çok iyi olacağını tahmin ediyorum ama yazılım konusunda inşallah üzmez

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. İnş üzmez. İlerleyen zamanda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, siz hala iPhone 15 pm demisiniz

Saolun hocam, tabi ki paylaşırım. 22 ocak teslim gözüküyor

Çin yazılımı iyidir hocam. Kulaklıkta problem yaşamayabilirsiniz ama wearos saatler içinde Samsung modelinde arkadaş sorun yaşamıştı. Huawei amazfit kullandım sıkıntı olmadı. Menüden kastınız ne anlamadım. Bildirim problemi yaşamak istemediğiniz uygulamaları teke tek ayar yapmanız lazım. Ona rağmen edevlet uygulaması mesela bildirim göndermemişti. Onay için edvlet uygulamasını açmak zorunda kalıyordum. Şimdi tekrar alır mıyım kesinlikle alırım. :) Bu biraz sizin beklentileriniz ile alakalı.

Edit Eğer garantili alacaksanız bu yazdıklarımı yaşamazsınız bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 17 Ocak 2025; 10:41:46 >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Evet hocam tr garantili düşünüyorum.

• Vivo x200 pro güncelleme dışında mükemmel bir telefon. Vivo nedense güncelleme konusunda çok cimri davranıyor.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Hocam Xiaomi de öyle. Telefonları çok güzel ama yazılım güncelleme olayı berbat.

• Olmadı turkiyeden alanlar iade hakkinizi kullanirsiniz bu kadar dert etmeyin :)

• FrankGallagherx kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarıyla bu ay başında bir kararname ile internetten alınan elektronik eşyaların iade Hakkı iptal edildi

• Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, 1 Ocak 2025'ten itibaren yürürlüğe giren ve internet alışverişi yapan herkesi ilgilendiren yönetmelik değişikliği hakkında uyarıda bulundu. Akıllı saatler, cep telefonu, tablet, bilgisayar ve motosiklet gibi ürünlerde vazgeçme hakkının kaldırıldığını belirten Şahin, "Telefon siparişi verdiniz, oyuncak telefon geldi. Bunun iadesi yok" sözleriyle yaşanabilecek sorunların altını çizdi.

O tekrardan ertelendi galiba yürürlüğe konmadı diye biliyorum

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.