< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
IMEI haberlerini takip etmiyorum hocam kirildiysa kırılmasını beklesin arkadaş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
S25 i bende bekliyordum ama beklentilerimi karşılamayacak gibi,honor ve vivo kamera olarak hemen hemen aynı olacak gibi;tasarım ve marka algısı olarak vivoyu daha başarılı bulduğum için honor u beklemedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende s23 ultra kullandım 2 yıl ve çok memnundum;sizin merak ettiklerinizi bende çok düşündüm ama ya herro ya merro deyip aldım dün artık hayırlısı:) kamera olarak s23 ultra dan çok iyi olacağını tahmin ediyorum ama yazılım konusunda inşallah üzmez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam merhaba, siz hala iPhone 15 pm demisiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Saolun hocam, tabi ki paylaşırım. 22 ocak teslim gözüküyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 17 Ocak 2025; 10:41:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O tekrardan ertelendi galiba yürürlüğe konmadı diye biliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |