< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (18. sayfa)
-
-
Evet hocam halen 15 PM’deyim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben TR fiyatının 75K altında geleceğini düşünmedim bu nedenle global tercih ettim. Arayüz harici cihazdan memnunum, arayüzü sevenlerde var kişisel zevk meselesi. Mesela memnun kalmayıp satmak istesem edeceğim zarar çok fazla olmaz, göze batmaz. TR cihaz alsaydım iade hakkım olurdu tabiki ama 65K vermekte ayrı bir sorun. Global versiyon alıp memnun kalmama durumunda 3 5K zararı göze alabilirseniz global almakta bir seçenek ama size kalmış tabiki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakanlık tarafından yalanlandı hocam
Heh çıkmadı değil mi bende öyle biliyorum
Android e dönme zamanı geldi mi hocam:))
Bunu ticaret bakanlığı twitter sayfası üzerinden yalanladı ve tarihi 01.01.2026 olarak belirtti diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qauze -- 17 Ocak 2025; 13:3:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnş öyledir hocam çünkü ay başında ben kararnameyi görmüştüm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an bende teyit ettim. Resmi twitter sayfasında 4 gün önce gönderi olarak yayınlamış. Fotoğrafını paylaşamadım ama sizde girip bakabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dernek kararnamenin iptal davası açtığına göre bakanlık neyi yalanmış tam anlayamadım Malum ileri demokrasi olduğu için çıkıp iptal olmuş da olabilir, veya daha sonra tekrar yürürlüğe girebilir.
Bu telefondan sonra hedef android hocam :)) sıktı ios artık. Sen hangi model kullanıyordun?:)
S23 ultra vardı hocam, hayırlısı olsun...
O zaman yazdığım sıkıntıları yaşamazsınız büyük ihtimalle
Şunu aldım şimdilik, kendi şeffaf kılıftan bir tık daha iyi sanki
AliExpress'te az önce şunu buldum:
267,06TL | High-End İş Deri MagSafe Manyetik Telefon Kılıfı için Vivo X100 Ultra X100 Pro X200 Pro Metal Düğme Yüksek Kaliteli Derialiexpress.High-End İş Deri MagSafe Manyetik Telefon Kılıfı için Vivo X100 Ultra X100 Pro X200 Pro Metal Düğme Yüksek Kaliteli Deri - AliExpress 509https://tr.aliexpress.com/item/1005008073648007.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=6000226792342&aff_fcid=a1512307215245ba9a36304fe71a355f-1737117388678-05280-_oFlNHiZ&tt=MG&aff_fsk=_oFlNHiZ&aff_platform=default&sk=_oFlNHiZ&aff_trace_key=a1512307215245ba9a36304fe71a355f-1737117388678-05280-_oFlNHiZ&shareId=6000226792342&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=904c029b926c4a98a46f0ad5848c7714&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2tur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bize bu saçma sapan durumu yaşatanların iki yakası tez zamanda bu dünyadada diğer dünyadada bir araya gelmesin.
Yok garantili, yok yurtdışı, yok 6 ay çift sim kart, yok 6 ay onu kullan 6 ay bunu kullan, yok direnç, yok server, yok pahalı, algısı vergisi zartı zurtuu. İyice çileden çıkarttılar insanları.
-
Şöyle bir şey buldum ben de güzel duruyor ama sipariş vermedim daha.
https://www.hepsiburada.com/pangniu-vivo-x200-pro-icin-pc-hibrit-tpu-telefon-kilifi-yurt-disindan-p-HBCV00007MR7N2?ftid=vw8lfx2gslgque34&magaza=pangniu&url_src=and-product-detail
Senin de ios'a dönme vaktin gelmiş gibi hocam :))
-
Fotoğraflar için güzel bir gelişme.
Video çekimleri için durum nasıl, bir bilginiz var mı?
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X