< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (16. sayfa)
-
-
İzlenilmesini öneririm, bu arkadaş güzel ve şeffaf içerikler sunuyor.
TechmoyoutubeWhich phone takes the best photos and videos at night? I put the four best flagship phones to compete against each other: Vivo X200 Pro, OnePlus 13, Samsung Galaxy S24 Ultra, and iPhone 16 Pro Max. 00:00 vivo X200 Pro vs. OnePlus 13 / iPhone 16 Pro Max / Galaxy S24 Ultra 00:28 Portrait Video / Cinematic 00:45 Portrait Mode 01:27 Selfie Camera 01:49 Main Lens 02:26 Main Lens Video 02:49 Ultrawide Lens Video 03:14 Ultrawide Photos 04:35 Telephoto Lens and Blind Test 05:38 Telephoto photos 06:25 Telephoto Video 06:40 Final Resulthttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=VDYWAxWjaCk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OS Android 15, up to 4 major Android upgrade
Gsmarena
Video daha denemedim denersem bilgi veririm size
Su an hem s24ultra hem vivo x200pro önümde. 3 gündür farklı farklı karşılaştırma fotoğrafları çekiyorum. Sadece ana kamera ile çekilmiş 2 fotoğraf paylaşacağım. Zoom ya da geniş açı kamerayı karşılaştırmaya gerek bile yok adil değil :) Selfie tarafında da s24 ultrayı daha başarılı buluyorum. 2 Fotoğrafı da adil olsun diye bilgisayara aktarmak için whatsapp üzerinden hd olarak aldım. s24ultra nın fx bilgileri ISO 1250, 23MM 0.0ev F1.7 1/20s. Fx değerlerinden anlaşılacağı gibi loş bir ortam sadece laptop ışığı sağdan vuruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 16 Ocak 2025; 17:36:22 >
-
-
Çok güzel telefon, indirim bekliyorum, iphone'yi satıp buna geçeceğim inşallah.
-
-
-
Çin versiyon alip da sorun yaşayan oldu mu?
Global almaya kalkasak fiyat 40.
Eski telefonu satinca, direk siteden almak daha makul oluyor (-10)
Ne dersiniz arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İmei.atılıyor mu acaba
Hocam merhaba bende s23 ultra kullanıyorum, bu telefonu almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz
Magic 7 pro 12/512 75k diyolar şaka gibi
Türkiye fiyatı açıklandı mı hocam, siz hangisini önerirsiniz? Marka olarak vivo daha sağlam geliyor bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 17 Ocak 2025; 2:3:45 >
Yillardir iphone kullaniyorum anroid deneyimim yillar önceydi,Türkiye fiyatini bilmiyorum ama sayfasin da fiyat var ne kadar dogru bilmiyorum,X200 kullanan memnun magic hakkinda bilgim yok fiyat dogruysa x200 olabilirdi
Teşekkürler
Telefonu hepsiburada dan aldım beyler,22 ocak tahmini teslim diyor. Kutusunun içinden şeffaf kılıf çıkıyor ama ben telefonlarımda spigen veya uag ın daha koruyucu kılıflarını kullanmaya alışkınım. Şimdilik bu markalarda yok sonra çıkar mı?
Şimdi baktım da x100 pro için gözükmüyor uag veya spigen...Bu hiç çıkmadığı anlamına mı geliyor. Eğer öyleyse eyvah ki eyvah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 17 Ocak 2025; 2:48:31 >
Böyle markaların kılıflarıni aliexpress uzerinden bakabilirsiniz ben telefonu kilifsiz ve ekran koruyucusuz kullandigimdan dert etmiyorum ama aliexpress baktığımda güzel kılıflar vardı özellikle telefon çok yeni 30 güne oturur kılıf koruyucu vs islemleri hayirli olsun
Bir sabah uyansak IMEIsiz kullanım süresi 30 güne düşürüldü diye kararname çıksa ne yapacaksınız hocam o zaman? İmkan varsa her zaman tr garantili alınmalı bende istemem vergi vereyim ama düzen böyle gelmiş böyle gider o yüzden ne olacak belli değil bu ülkede. Mesela Google pixel 9 pro xl alsan 1000 liraya IMEI atıyorlar al kullan derim en kotu 4 sene sonra batarya yetmez köşeye atarsın ama bu telefonda bu şans yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X