Şimdi Ara

vize alamımıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce hollandaya kız arkadaşımı ziyarete gitmştim. sorunsuz vize almıştım. Fakat on dan sonra 2 defa shengen vizesine baş vurdum red aldım. Giriş çıkış yaptım sorunsuz döndüm. Geri döneceğime ikna olmadıklari için vize vermiyorlar. Bana vize alabilecek kimse varsa bana aşşğıdaki e mailden ulaşın lütfen. allebeide@hotmail.com

• Ben alırım kaç tane istiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni buraya bağlayacak olan nedenleri onlara kabul ettirmen gerekir. Kimsenin sana vize alacağını sanmıyorum çünkü büyük sorumluluk yani hemen hemen boş kağıdı imzalamak gibi. Kız arkadaşınız neden istekte bulunmuyor ?

• pi10 kullanıcısına yanıt
    bitane yeter
  • Ben alayim elde mi alirsin paket mi yapayim ?

• maikside30 M kullanıcısına yanıt
    teşkürler Pi 10 Kendimi buraya bağlayacak nedenler ne kanıtlsamki. yazın işim vardı iş yerinden bütün kağıtları topladımç yine red. Şimdi işimde yok. Ne yapayım. Kız arkadaşım davetiye yolluyor hatta biz aile birleşimi vizesi bie düşündükfakat o durumdada kız akadaşımın aylık en yaklaşık 1500 Euro brüt geliri ve bir yıllık iş sözleşmesi şartı çıktı. unlarda kız arkadaşıma yok. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Hollandaya gidmenin başka yollarını araştırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maikside30

teşkürler Pi 10 Kendimi buraya bağlayacak nedenler ne kanıtlsamki. yazın işim vardı iş yerinden bütün kağıtları topladımç yine red. Şimdi işimde yok. Ne yapayım. Kız arkadaşım davetiye yolluyor hatta biz aile birleşimi vizesi bie düşündükfakat o durumdada kız akadaşımın aylık en yaklaşık 1500 Euro brüt geliri ve bir yıllık iş sözleşmesi şartı çıktı. unlarda kız arkadaşıma yok. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Hollandaya gidmenin başka yollarını araştırıyorum.

Evlenmeniz icin kaderin bi cilvesi olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erasmus için Çek vizesi almak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abisi cevapladım ya. evlensek de boş. ortada 1500 Euro gelirli en az yıl sözleşmeli iş sıkıntısı var.
  • attım hocam vizeyi epostanıza hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

Ben alırım kaç tane istiyon

• vize lamamayacagız de sene .
  • Direk hollandaya gitmeyeceksen schengen alırsın :) PM atsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

Ben alırım kaç tane istiyon

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.