Şimdi Ara

Vize Başvuru Hesap Dökümü - Eksi Hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar, başlıkta yazdığım üzere maaş hesabımdaki artı para limitini kullandığım için hesabım devamlı eksiye düşüyor. şu anda para olmasına rağmen maaşımdan fazla artı para kullanımım olduğundan son limit ekside görünüyor. bu durum vize başvurusunda sorun teşkil eder mi? bu benim maaş hesabım olduğundan giriş-çıkışlar da belli. bu durumda bu şekilde başvuru yaparsam ret yer miyim? önerileriniz neler olur?

not: geçtiğimiz yıl da bu şekilde geçmiş dönem eksiye düşen bir döküm almıştım ve danimarka'dan 1 yıllık multi aldım. bu kez son görünen de ekside olduğundan açıkçası biraz endişelendim.

• Riskli olur. Konsoloslukların ilk baktığı şeylerden biri maddi durum. Seyahat masrafları için kalacağınız gün sayısı x 100 euro + uçak ve otel masrafları şeklinde bir hesap yapıyorlar ve hesabınızda bu bakiyeyi görmek istiyorlar.

Ama maaşınız yüksektir. Seyahat tarihiniz maaşı aldıktan sonradır. Bu adam sehayate çıkmadan maaşı yatacak o da yeterli diye düşünüp onay vermek tamamen başvuruyu değerlendiren kişinin inisiyatifinde.

• evet, bu şekilde başvurdum ve ret aldım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.