Şimdi Ara

Hesap kesim tarihi sonrası para iadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
3
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazondan 6 ay taksitle bir ürün aldım, ancak daha sonra ürüne ihtiyacım olmadığı için iade ettim. Amazon iadeyi kabul etti ve ödemeyi taksitli olarak yapmış ve ilk ödeme bugün geldi. Ancak şöyle bir şey var, hesap kesim tarihi geçtiği için ödeme direkt ekstreden düşmüş.Ben ürünü alırken banka miktarı tek seferde çektiği için şuan ekstrem ödeyemeyeceğim bir miktar olarak görünüyor ve ilk ayın ödemesi bankada mahsur kalmış oluyor. Bankayı arayıp iadeyi tek seferde istediğimi söylesem iade edilir mi ? Ve ben bu parayı borç olarak aldım ve geri ödemeyi de iadeden gelecek paraya bağlamıştım ama sanırım iade sanal karta + bakiye olarak yansıyacağı için geri ödeme de yapamayacağım. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz ?

• Merhaba dostum ben yaklaşık 5 6 sene önce garanti ile aynı problemi yaşadım 30 gün bekletip nakit iademi yapmadılar en son karta iade ettiler arti bakiye olarak bankayı bddkya şikayet ettim bana gelen cevabı yazıda bankanın savunmasını aynen yazıp göndermişler hiçbir yaptırım yapilmadi. Kısacası bankayla çözüm bulmaya çalış derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedelli Son ödeme Tarihi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.