Haftaya 8 tane vizem var.Bir türlü yumurta kapıya sıkışmadan(1 gün önce) ders çalışma alışkanlığımı yenemedim.Var mı benim gibileri merak ettim?
Aynen haftaya bütün dersler full vize
Olmaz mı
Şu alışkanlığı yenmem gerekiyor,önceden de hep böyle yapardım.Son gün sınava çalışırdım.Hadi pazartesi temel bilgi teknolojileri ile ingilizce var o neyse de.Ardından call center gibi sınavlar geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt
Haftaya 8 tane vizem var.Bir türlü yumurta kapıya sıkışmadan(1 gün önce) ders çalışma alışkanlığımı yenemedim.Var mı benim gibileri merak ettim?
en iyisi ikinci öğretim isen sabahtan okula gelip çalışmak bilgileri daha taze oluyor neymiş 1 hafta önceden çalışmak sonra unutuyosun çalştıklarını
Yarına kimya vizem var. Bakalım sabahlamayı düşünüyorum.
BENİM YARIN VAR BUGÜN VARDI AMA ÇALIŞMIYORUM. daha iyi demi?
Cuma 3 yazılıyla vizeler bitiyor
İyisiyle kötüsüyle
Benden beterleri varmış.Ben 7 dakika sonra işletme notlarını yazmaya başlayacağım bakalım ne olacak.
benim de yarın var bugün vardı zabaanan çalışıtım bugünküne. yarınkine çalışmicam bağalım nolacak
Bir haftaya onca vize koyarlarsa olacağı budur. Hiç oturupta çalışasım yok. Kimya en sevdiğim dersti. Hoca sağolsun nefret ettirdi.
quote:
Kalemi kitabı görünce kusasın geliyor mu seninde ?
quote:
Orijinalden alıntı: MegaLeader
quote:
Kalemi kitabı görünce kusasın geliyor mu seninde ?
Kalem kullanmıyorum.Ders çalışırken eğlenceli hale gelsin diye notları bilgisayardan düzenliyorum
Bende kullanmıyorum tesadüfe bak. İnanır mısın 3. senem ama üni boyunca hiç kendime ait bir kalemim olmadı.. Ters bana
quote:
Kalem kullanmıyorum.Ders çalışırken eğlenceli hale gelsin diye notları bilgisayardan düzenliyorum
Ne okuyorsunuz siz böyle?Bir hafta full sınava girip vizeleri bitiriyor musunuz? benimki mesela haftaya tarih var, diğer hafta boş ondan sonraki haftayla birlikte ocak 5'e kadar 3-4 gün arayla sürekli sınav oluyor.Daha sonra 6 olacakta dersler bitiyor 20 ocağa kadar 2 hafta final haftası. Her 10 günde bir verdiğim proje ödevleri ve arada yapılan pratik sınavları saymıyorum bile.
Benimde haftaya vizeler başlıyo daha hiç bişey açmadım
5 tane dersim var bu sene . Bu hafta 3 tane , haftaya 2 tane :) Ben hepsine önceden çalıştım , bugun hatta sınava girmeden önce salondaydım . Ordan çıkıp eve gelip duş alıp sınava girdim . Değişik bi fantazi olup benim açımdan Normalde sınavın son noktasına kadar çalışan biriyim , bugun sınava bi saat kala halter kaldırıyodum