Şimdi Ara

Vizesi olup çalışmayan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftaya 8 tane vizem var.Bir türlü yumurta kapıya sıkışmadan(1 gün önce) ders çalışma alışkanlığımı yenemedim.Var mı benim gibileri merak ettim?

• Aynen haftaya bütün dersler full vize
  • Olmaz mı
  • Şu alışkanlığı yenmem gerekiyor,önceden de hep böyle yapardım.Son gün sınava çalışırdım.Hadi pazartesi temel bilgi teknolojileri ile ingilizce var o neyse de.Ardından call center gibi sınavlar geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

Haftaya 8 tane vizem var.Bir türlü yumurta kapıya sıkışmadan(1 gün önce) ders çalışma alışkanlığımı yenemedim.Var mı benim gibileri merak ettim?

Kapı değildi sanki o.
  • cumartesi basliyor vizelerim.adam akilli hicbir derse calismadim henüz:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

quote:

Haftaya 8 tane vizem var.Bir türlü yumurta kapıya sıkışmadan(1 gün önce) ders çalışma alışkanlığımı yenemedim.Var mı benim gibileri merak ettim?

Kapı değildi sanki o.

Kapı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en iyisi ikinci öğretim isen sabahtan okula gelip çalışmak bilgileri daha taze oluyor neymiş 1 hafta önceden çalışmak sonra unutuyosun çalştıklarını
  • Yarına kimya vizem var. Bakalım sabahlamayı düşünüyorum.
  • BENİM YARIN VAR BUGÜN VARDI AMA ÇALIŞMIYORUM. daha iyi demi?
  • Cuma 3 yazılıyla vizeler bitiyor

İyisiyle kötüsüyle
  • Benden beterleri varmış.Ben 7 dakika sonra işletme notlarını yazmaya başlayacağım bakalım ne olacak.
  • benim de yarın var bugün vardı zabaanan çalışıtım bugünküne. yarınkine çalışmicam bağalım nolacak
  • Bir haftaya onca vize koyarlarsa olacağı budur. Hiç oturupta çalışasım yok. Kimya en sevdiğim dersti. Hoca sağolsun nefret ettirdi.
  • quote:

Kalemi kitabı görünce kusasın geliyor mu seninde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaLeader

quote:

Kalemi kitabı görünce kusasın geliyor mu seninde ?

Kalem kullanmıyorum.Ders çalışırken eğlenceli hale gelsin diye notları bilgisayardan düzenliyorum

• Bende kullanmıyorum tesadüfe bak. İnanır mısın 3. senem ama üni boyunca hiç kendime ait bir kalemim olmadı.. Ters bana

quote:

Kalem kullanmıyorum.Ders çalışırken eğlenceli hale gelsin diye notları bilgisayardan düzenliyorum
  • Ne okuyorsunuz siz böyle?Bir hafta full sınava girip vizeleri bitiriyor musunuz?
    benimki mesela haftaya tarih var, diğer hafta boş ondan sonraki haftayla birlikte ocak 5'e kadar 3-4 gün arayla sürekli sınav oluyor.Daha sonra 6 olacakta dersler bitiyor 20 ocağa kadar 2 hafta final haftası.
    Her 10 günde bir verdiğim proje ödevleri ve arada yapılan pratik sınavları saymıyorum bile.
  • Benimde haftaya vizeler başlıyo daha hiç bişey açmadım
  • 5 tane dersim var bu sene . Bu hafta 3 tane , haftaya 2 tane :) Ben hepsine önceden çalıştım , bugun hatta sınava girmeden önce salondaydım . Ordan çıkıp eve gelip duş alıp sınava girdim . Değişik bi fantazi olup benim açımdan Normalde sınavın son noktasına kadar çalışan biriyim , bugun sınava bi saat kala halter kaldırıyodum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.