Şimdi Ara

Vizesi olup çalışmayan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiyede gençler Yarış Atı onlara binmeyen samanin altindaki eşek misali.
  • aynen haftaya 8-9 tane falan vize var ama biz halen fıyfıy dayız :D sonumuz ne olacak bilemiyorum artık... bence böyle toplanıp bişey mi yapsak ne..?
  • buyrun benim.yarın 3 sınavım var ama burada dolanıyorum hala
  • oha. yalnız değilmişim
  • Anatominin teorigide,uygulamasıda salı günü dünyamı yıktı.Şimdi sıra digerlerinde Ne olacaksa finallere kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN_93 -- 17 Kasım 2011; 1:24:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

buyrun benim.yarın 3 sınavım var ama burada dolanıyorum hala

sen zaten ayrı dünyadasın birader. git az çalış yav, şimdi birdaha o derslere gir quizi vizesi finali kim uğraşacak di mi
  • haftaya 7 tane var , sayısını biliyorum sadece . Derslere girmedim hiç neredeyse , isimlerini sayarken kekelerim muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Déathklaat

haftaya 7 tane var , sayısını biliyorum sadece . Derslere girmedim hiç neredeyse , isimlerini sayarken kekelerim muhtemelen

Ben sınıftaki çocuklarla kanka oldum,imza attırıyorum.Yani senin gibiyim derslere neredeyse hiç girmedim.İsimlerini biliyorum derslerin fakat içeriği hakkında bir bilgim yok
  • 7 dersin 3'nde dipteyim,finallerde görüşücez ama
  • sen gene iyi bi haftada kurtuluyosun benim bayramdan önceki cuma başladı sezon sonuna kadar her cuma vizem yada finalim var arada rapor vermem gerek projem var dönem ödevleri var böyle yayılıyo bende derse hiç oturamıyorum her defasında kötü oluyo
  • genel jeoloji vizem var bugün 400 sf küsür okumakla beynim çatladı midem bulandı ve fazlada birşey anlamadım sadece yarım saat dayanabildim
  • bugün vardı az bişşiler biliyodum ama yapamadım yarınki vizye girmeyi düşünmüyom misafir gibi oturuyorum sınavda resmen
  • Çalıştık da noldu? sınavlarım kötü geçiyo benim hiç çalışasım yok. Genelde sınavlar konusunda 4 ayağının üstüne düşen ben ünide hayatın gerçekleriyle karşılaşmış bulunmaktayım.
  • Hazırlık sınıfında 2 günde vizeler bitiyor.Biz vizeleri bitirdik.Ancak geçen sene 2 yıllıktayken 2 hafta içinde 11-12 dersten vizeye girerdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colddplay

en iyisi ikinci öğretim isen sabahtan okula gelip çalışmak bilgileri daha taze oluyor neymiş 1 hafta önceden çalışmak sonra unutuyosun çalştıklarını

ikinci öğretim okuyorum ve 3 aralıkta başlıyor vizeler. daha 3 haftaya yakın süre var ve geceler bana ait

• 19 Aralıkta başlıyor.Daha çok var gibi görünüyor ama hukuk fakültesi 1.sınıf öğrencisiyim ve daha kitap açmadım, sorular ne tarz olur hiç bilmiyorum.
  • Atılma yok nasıl olsa sal ipini gitsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.