Şimdi Ara

Vizontele TUUBA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu defa Cem Yılmaz olmayınca, filmin janjanı eksik olmuş.

• Film yine güzeldirde cem yılmaz ayrı birşey yaptığı herşeye bir güzellik katıyor.hele son reklamı süperrrrrrrr
  • olsun genede güsel o film yılmaz erdogan yeter bnce
  • yılmaz erdoğan gibi bir "kelime ustası" nın her yapıtını destkeliyorum... en yakın zamanda vcd almak yerine gidip sinemada izleyeceğim...
  • ben izledim. tamam çok iyiydi. ama ne bilim politika felan konu almış... sen hiç ateş böcüüü gördün mü? de hemen hemen aynı konu işlenmişti. yani vizontele nin 1. daha çok etkiledi beni. ama para vermeye değebilir... sonuçta ylmz rdğn var işin içindee. ... ihii ihiii...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Mobidik</i>
    <br />Bu defa Cem Yılmaz olmayınca, filmin janjanı eksik olmuş.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

filmde cem yılmazda var ama görülmüo[^]

filmin en sonunda tuuba yazısı gözüküorya tepede o esnada konuşan jandarma erini cem yılmaz seslendirmiş(bizzat yılmaz erdoğanın kendisi söledi)
  • bende dün gittim filme. sanki film biraz kısaymış gibi geldi.güzeldi ama 1.sinin yanında lafı geçmez ve bence 3-5 milyon seyirciyede aasla ulaşamaz. bende daha iyisini beklerdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Se7en (1995) | David Fincher
    14 yıl önce açıldı
    Yahşi Cazibe | ATV
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • taw o sonda hani TUUBA yazıyo ya. onun açılımı neydi?
    Türkiye Ulusal U........ B...... Akademisi gibi vbişeydi sanırım. yaaaa unuttuuuuummmm!!!??????????
  • film gerçekten harikaydı,çok beğendim!!!!

kısaltmanın açılımı;Türkiye Ulusal Uygar Barış Akademisi!!!!!
  • rekoru nedir filmin izlemedimde
  • mümkün değil rekor kıramaz bu film
  • ben henüz izLemedim bayram ertesi nişanLımLa gideceğiz .. ama yorumLAr güzeL ..

SewgiLerimLe !! ..
  • Ben dün VCD'de seyrettim..Çok sıkıcı , hiç gülmedim.. İlk filmle uzaktan yakından alakası yok...
  • İki filmde defalarca izlenecek kadar güzel. Tek bir çekim hatasına denk geldim; Tuuba filminde Siti ananın televizyonu gömmek için Emin’le yürüdüğü sahnede arka planda bir Türk Fiat traktör görünüyor. O model 1980 yılında yoktu. 90’lardan sonra piyasa çıkmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.