Bildirim
Vizyona girecek 10 Süper Kahraman filmi 2019
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Avengers ve He-Man'i bekliyorum..
-
Alt kisma da listeyi ekleseydiniz illa video mu seyredelim..
-
Naptınız? Ne yapalım hacı aynı.
10. Glass.
9. Masters of the Universe ( He Man )
8. The New Mutants.
7. X Men: Dark Phoenix.
6. Shazam.
5. Spider Man: Far from Home.
4. Hellboy.
3. Captain Marvel.
2. Joker.
1. Avengers: Endgame.
-
Son dönemdeki yıldız oyuncuların başında gelmiyor mu sizce de James Mcavoy?
*Glass, Joker ve Avengers: Endgame beklemedeyiz.
-
Zorla video izlettirme mantığı bıraksanız güzel olmaz mı?
Haber okumak için girdiğim Hürriyetin karşıma zorla son ses video açması saçmalığından dolayı siteyi tamamen bıraktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 7 Ocak 2019; 22:54:43 >
-
avengers. son :)
jokerin bu sene çıkacak filmine gidicem çünkü dünyayı kurtaran kahramanlardan bıktım biraz daha kendi hikayeleri ile önde olan süper kahramanlar istiyorum ve bunu Hollywood anlatmak ancak gişe ile olabilir
-
Abi sen nasıl bir Berk sin. Sesin süleyman gibi osman gibi. Tanıdığım hicbir berk te böyle ses yok. Neyse ben Avanger s End game i bekliyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Spawn
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Alt kisma da listeyi ekleseydiniz illa video mu seyredelim..
|
Naptınız? Ne yapalım hacı aynı.
10. Glass. 9. Masters of the Universe ( He Man ) 8. The New Mutants. 7. X Men: Dark Phoenix. 6. Shazam. 5. Spider Man: Far from Home. 4. Hellboy. 3. Captain Marvel. 2. Joker. 1. Avengers: Endgame. |
Zorla video izlettirme mantığı bıraksanız güzel olmaz mı?
Haber okumak için girdiğim Hürriyetin karşıma zorla son ses video açması saçmalığından dolayı siteyi tamamen bıraktım. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X